zgon wnioskodawcy

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
~LUSI

zgon wnioskodawcy

Post autor: ~LUSI »

czy może mi ktoś przesłać decyzję wstrzymującą czy też uchylającą lub wygaśnięcie , z góry dzięki
~LUSI

Re: zgon wnioskodawcy

mam przyznać nową decyzję na żonę czy dać zmianę sama nie wiem
~- ja

Post autor: ~- ja »

wpinasz akt zgonu tamata decyzja ci wygasła , a dla kogo chcesz wydac decyzje jak wnioskodawca nie zyje, piszesz notatke i tyle
~xyz

Post autor: ~xyz »

aleś ty mądra ~ja
zapewne jest dziecko którego ta decyzja dotyczyła
wnioskodawcą był zapewne jeden z rodziców
Lusi ja takiej sytuacji nie miałam
~xezon

Post autor: ~xezon »

można poinformowac zone że może starać sie o zasiłek szkolny na wszystkie uczące sie dzieci z powodu zdarzenia losiowego jakim jest śmerć rodzica.
~xyz

dokładnie
ale zasiłek nie wyklucza stypendium
~xezon

Post autor: ~xezon »

oczywiscie że nie wyklucza
~LUSI

tak właśnie jest czworo dzieci i dlaczego nie mają mieć stypendium. moim zdaniem ona powinna złożyć wniosek na te dzieci czy dobrze ,myslę
~LUSI

a o zasiłek już złożyła, mi się wydaje że powinnam wygasić tą decyzję bo stała się przedmiotowa
~xyz

to wygaś decyzję jako bezprzedmiotową i przyznaj oddzielną decyzją stypendium na dziecko, które przecież żyje i nadal ma potrzeby edukacyjne
wnioskodawcą teraz będzie ojciec,albo opiekun prawny jeśli nie ma ojca, ewentualnie dyrektor szkoły
ODPOWIEDZ