Zle zamowione karty...pomyłka
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR,ŚW, SR, NK, FA
- Kontakt:
Zle zamowione karty...pomyłka
Zamawiałam KDR ale pomyliłam się zamiast zxamówić dla całej rodziny to zamówiłam tylko dla rodziców, znając życie pomyliłam się z wmioskiem tylko dla rodziców i tamtym zrobiłam bez rozpatrzenia. Jak to teraz naprawic karty przyszły ale musze dla reszty zamówić...
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: Zle zamowione karty...pomyłka
witam w klubie pracujących na akordrenia7 pisze:Zamawiałam KDR ale pomyliłam się zamiast zamówić dla całej rodziny to zamówiłam tylko dla rodziców, znając życie pomyliłam się z wnioskiem tylko dla rodziców i tamtym zrobiłam bez rozpatrzenia. Jak to teraz naprawić karty przyszły ale musze dla reszty zamówić...

"To err is human, to forgive is divine"
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: Zle zamowione karty...pomyłka
Ja robiłam dokładnie tak samo przez uzupełnienie rodzinyubu pisze:witam w klubie pracujących na akordrenia7 pisze:Zamawiałam KDR ale pomyliłam się zamiast zamówić dla całej rodziny to zamówiłam tylko dla rodziców, znając życie pomyliłam się z wnioskiem tylko dla rodziców i tamtym zrobiłam bez rozpatrzenia. Jak to teraz naprawić karty przyszły ale musze dla reszty zamówić..., też tak niedawno miałem, niestety trzeba zrobić nowy wniosek, uzupełnienie rodziny na 3 dzieci, przynajmniej kosztów nie naliczy, zrobiłem notatkę o błędzie urzędnika i dołączyłem do tamtego wniosku i ponownie wklepałem cała rodzine nie zamawiając tym razem dla rodziców, a dzieci jako uzupełnienie rodziny, no chyba że ktoś ma lepsze rozwiązania ?
Oprócz Zle zamowione karty...pomyłka - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
sygnity liczba wypłaconych świadczen
Pomocy! Nieprzysługująca KDR
UTRATA PRAWA DO POSIADANIA KDR – ograniczenie władzy rodzici
Raport z KDR nie zgadza się z rejestrem...
Nie żyjące dziecko w kdr jak wprowadzic
Błędnie wprowadzane wnioski - proszę o pomoc.
POMOCY! JAK ROZPATRZYĆ TAKI WNIOSEK??
duplikat karty dylemat jaka forma
kdr kto może wydawac karty w ośrodku pomocy
Karty dla dorosłych dzieci z orzeczeniem-pomocy
wniosek na KDR przysłany listownie
"Dziecko niespełniające warunków ustawy w dniu składania wni
kdr - błąd w imieniu. Proszę o poradę jak postąpić?
czy Karta przysługuje młażonce ?
nie mogę wejść na stronę KDR
ważność kary do 18 lat czy do ukończnia szkoły