Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg?
Re: Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg?
1.twoja opinia-wiedza o spójności jest niespójna i malutka
2. ośmieszasz się sama
3.takie jest moje zdanie
2. ośmieszasz się sama
3.takie jest moje zdanie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Uzyskałeś potrzebne informacje ode mnie i zbaczasz z tematu jak zawsze deprecjonując moje opinie - nietrudno wyciagnąc wniosku, zajmij sie tematem głównym
Dzidka
od jak dawna znasz moje intencje?
1.a skąd wiesz kto, co uzyskał,
2.sama zboczyłaś z tematu
3.wyciągnij w końcu wnioski!
zajmij się tematem głównym i nie wypisuj o bzdetach
jan - i tak się nie dogadasz:)
2.sama zboczyłaś z tematu
3.wyciągnij w końcu wnioski!
zajmij się tematem głównym i nie wypisuj o bzdetach
jan - i tak się nie dogadasz:)
od jak dawna znasz moje intencje?
chyba się nie doczekam
chyba się nie doczekam
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-sm ... temat.html
Doprawdy smutne jest to, że ludzie z najwyższej półki, którzy nas okłamywali co do rzetelności wykonanych sekcji są cały czas nietykalni a nawet nagradzani.
Wystarczy to zestawić z tym, w jaki sposób opisuje się i ocenia sprawę tragedii dzieci z Pucka. O ile dziennikarze milczą w sprawie sekcji a nawet bagatelizują sprawę, to wydaje mi się, że dyrektorka PCPR i jej pracownicy są już skazani na pożarcie. Ciekawe dlaczego stosuje się podwójne standardy?
No ale cóż, najwidoczniej właśnie tego Polacy oczekują od rządzących. Wszak tytuły serwisów internetowych krzyczą wielką czcionką: AFERA ZA AFERĄ A POPARCIE DLA PO ROŚNIE.
Doprawdy smutne jest to, że ludzie z najwyższej półki, którzy nas okłamywali co do rzetelności wykonanych sekcji są cały czas nietykalni a nawet nagradzani.
Wystarczy to zestawić z tym, w jaki sposób opisuje się i ocenia sprawę tragedii dzieci z Pucka. O ile dziennikarze milczą w sprawie sekcji a nawet bagatelizują sprawę, to wydaje mi się, że dyrektorka PCPR i jej pracownicy są już skazani na pożarcie. Ciekawe dlaczego stosuje się podwójne standardy?
No ale cóż, najwidoczniej właśnie tego Polacy oczekują od rządzących. Wszak tytuły serwisów internetowych krzyczą wielką czcionką: AFERA ZA AFERĄ A POPARCIE DLA PO ROŚNIE.
\" ... Ewa Kochanowska, wdowa po rzeczniku praw obywatelskich Januszu Kochanowskim, powiedziała w swoim emocjonalnym, poruszającym wystąpieniu, że za kilka tygodni - 1 listopada - cała Polska ruszy na groby swoich najbliższych. Także te osoby, które są przeciwne \"wykopkom\". Mam nadzieję, że nie jest im obojętne czy w grobie będzie ich matka, czy inna osoba, która zmarła na tę samą chorobę - zaznaczyła, odnosząc się do skandalicznych słów dziennikarki Teresy Torańskiej (która \"wykopkami\" nazwała ekshumacje). Mam nadzieję, że będą miały pewność, że stoją nad grobami swoich bliskich. Nikomu z nas taka pewność nie jest dana - dodała.\"
nigdy sie nie spotkalismy- bleblisz farmazowny jak zwykle - a poważnie to do kiedy?
Bo to są wykopki. Banda podłych politykierów wykorzystuje tragedie rodzin do własnych celów politycznych. Bezwzględni trupożercy. To była katastrofa lotnicza. zazwyczaj po takich katastrofach buduje się wspólną mogiłę i w tym wypadku należało tak zrobić, a nie żeby sępy teraz wszystkim groby rozgrzebywały. jaki jest w tym cel i kto się w tym tak lubuje? To nie były ciała ofiar katastrofy, tylko szczątki ofiar- ręka, noga, głowa. Niesamowicie niskie moralnie jest rozgrzebywanie grobu zmarłych.
Oprócz Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dlaczego Bóg im to robi?!
SZUKAM LUDZI Z DOBRYM SERCEM
pomoc finansowa
dofinansowanie mieszkań
Bardzo trafna diagnoza
moje współpracowniczki
W jaki sposób Natanek i Rydzyk służą Bogu?
Nowi władcy świata
Do Adama
Co chce uzyskać Adam zab raniając psioczyć?
kto mi to wytłumaczy?
Czujecie go?
Co chcą uzyskać osoby które non stop wklejają linki na fora i psioczą na rząd?
państwo prawa - śmiech na sali (sądowej też)
Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta?
manipulacje onetu