Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg?
Re: Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg?
no to jest klasyczny przykład braku spójności dzibar, że zacytuje:
\"Nie wiesz Jan co to jest spójność? - to jest brak spójności, a wiec kiedy myślisz co innego nie mówisz, a mówisz co innego niż robisz;\"
i co ma do ta spójności do lizania księżowskich owłosionych kolan przez gimnazjalistów w ramach \'kocenia\" (tez dobra zabawa jak we wojsku) oraz pedofilstwa księży?
\"Nie wiesz Jan co to jest spójność? - to jest brak spójności, a wiec kiedy myślisz co innego nie mówisz, a mówisz co innego niż robisz;\"
i co ma do ta spójności do lizania księżowskich owłosionych kolan przez gimnazjalistów w ramach \'kocenia\" (tez dobra zabawa jak we wojsku) oraz pedofilstwa księży?
Widzę że temat wreszcie zboczył (dzięki pianie na kolanach klechy) na dobry tor;)
https://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Z ... caid=5f33c
Czy tutaj też wyciągniecie wniosek, że harcerstwo jest kryminogenne?
Czy tutaj też wyciągniecie wniosek, że harcerstwo jest kryminogenne?
jak będzie więcej informacji z harcerstwa to pewnie tak 

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jan masz rację zapomnialam dać dwukropek i zdanie zostało wypaczone, a ty - jak zwykle wykorzystałes sprytnie mój błąd i to jest to co tobie zarzucam; brak spójnosci, przybieranie masek i złe intencje
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
powinno być:
Nie wiesz Jan co to jest spójność?
To jest brak spójności: a wiec kiedy myślisz co innego niż mówisz, a mówisz co innego niż robisz;
innymi słowy udajesz, że jesteś tym kim nie jesteś ( mogłabym tutaj pare znanych przykładów z forum podać ).
Innymi słowy spójny człowiek jest po prostu sobą odpowiada za swoje czyny i slowa bez wzgledu na to gdzie jest i co robi, kim jest to postępuje spójnie; jak jest zły to postepuje źle jak jest dobry to postępuje dobrze, problem w tym, że dużo osób przybiera maski i są to osoby niespójne, wtedy nie żyja naprawdę tylko przedstawiają teatr życia na użytek publiki ( a czesto po prostu dla swojej zabawy leczac wlasne kompleksy).
O osobach spójnych mówi się często\" co w sercu to na języku\"
Dziękuje ~~jan za mozliwosć poprawy - bo chociaż z kontekstu mozna było sie domyśleć o co mi chodzi to jednak ludzie majacy zle intencje wykorzystali to.
Nie wiesz Jan co to jest spójność?
To jest brak spójności: a wiec kiedy myślisz co innego niż mówisz, a mówisz co innego niż robisz;
innymi słowy udajesz, że jesteś tym kim nie jesteś ( mogłabym tutaj pare znanych przykładów z forum podać ).
Innymi słowy spójny człowiek jest po prostu sobą odpowiada za swoje czyny i slowa bez wzgledu na to gdzie jest i co robi, kim jest to postępuje spójnie; jak jest zły to postepuje źle jak jest dobry to postępuje dobrze, problem w tym, że dużo osób przybiera maski i są to osoby niespójne, wtedy nie żyja naprawdę tylko przedstawiają teatr życia na użytek publiki ( a czesto po prostu dla swojej zabawy leczac wlasne kompleksy).
O osobach spójnych mówi się często\" co w sercu to na języku\"

Dziękuje ~~jan za mozliwosć poprawy - bo chociaż z kontekstu mozna było sie domyśleć o co mi chodzi to jednak ludzie majacy zle intencje wykorzystali to.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
pytałeś o spojność to odpowiedziałam, a co ma wspolnego spojnosc z niemoralnym zachowaniem to widac i na zdjęciu księdza salezjana i w zachowaniu księżne Kate
https://wiadomosci.onet.pl/wideo/ksiezna ... 754,w.html
kto sie wywyższa bedzie poniżony, a ryba psuje się od glowy
I jeżeli to nikogo nie dziwi no to tym bardziej dziwi, po co szanowane stanowiska dla ludzi, ktorzy sami nie potrafia szanować siebie i tego stanowiska, a tym bardziej ludzi, ktorzy ich wybrali na to stanowisko - takie jest moje zdanie
Dziwimy się później dlaczego na świecie tyle zła, patoligii, kradzeży, wojen, gwałtow itp. - skoro nie ma rożnicy miedzy tym kto chce być księzniczka, a dzikusem i to nikogo nie dziwi to może pozostaje tez sie tylko dziwić
https://wiadomosci.onet.pl/wideo/ksiezna ... 754,w.html
kto sie wywyższa bedzie poniżony, a ryba psuje się od glowy
I jeżeli to nikogo nie dziwi no to tym bardziej dziwi, po co szanowane stanowiska dla ludzi, ktorzy sami nie potrafia szanować siebie i tego stanowiska, a tym bardziej ludzi, ktorzy ich wybrali na to stanowisko - takie jest moje zdanie
Dziwimy się później dlaczego na świecie tyle zła, patoligii, kradzeży, wojen, gwałtow itp. - skoro nie ma rożnicy miedzy tym kto chce być księzniczka, a dzikusem i to nikogo nie dziwi to może pozostaje tez sie tylko dziwić
Dzidka
\"co to jest spójność? - to jest brak spójności\" - to twoje dzibar wpisy!
ponawiam pytanie co to jest spójność w kontekście powtórzonego twojego wpisu - \"to jest brak spójności\" -
Definicja z
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%B3jno%C5%9B%C4%87
\"Spójność to najogólniej pewna jednocząca zgodność która może występować między ciałami fizycznymi, ich wlasnościami (zachowaniami), lub też między pojęciami (obiektami abstrakcyjnymi), np. w rozumowaniu.
To czy coś jest spójne zależy od przyjętych kryteriów zgodności. W różnych zastosowaniach termin ten odwołuje się do różnych kontekstów.\"
a co do masek, braku spójności i złych intencji do normalne u ciebie bebelanie i pier.du pier.du
pedofilstwo wśród księży nie jest odosobnionym przypadkiem ~
z netu, ale dla ciebie to szczegół nie ważny zaprzątanie sobie nim głowy
ponawiam pytanie co to jest spójność w kontekście powtórzonego twojego wpisu - \"to jest brak spójności\" -
Definicja z
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%B3jno%C5%9B%C4%87
\"Spójność to najogólniej pewna jednocząca zgodność która może występować między ciałami fizycznymi, ich wlasnościami (zachowaniami), lub też między pojęciami (obiektami abstrakcyjnymi), np. w rozumowaniu.
To czy coś jest spójne zależy od przyjętych kryteriów zgodności. W różnych zastosowaniach termin ten odwołuje się do różnych kontekstów.\"
a co do masek, braku spójności i złych intencji do normalne u ciebie bebelanie i pier.du pier.du
pedofilstwo wśród księży nie jest odosobnionym przypadkiem ~
z netu, ale dla ciebie to szczegół nie ważny zaprzątanie sobie nim głowy
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jan gdybyś prosił o definicję z Wikipedii tez bym ci ja wkleiła natomiast ty mnie pytałeś o konkretnie moja opinie, ja przedstawilam tobie moja wiedzę w tej kwestii, a ponieważ znam twoje intencje nie od dzisiaj więc nie dziwi mnie ani twoj komentarz ani też proba osmieszania pomimo iz przeprosilam za bład
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak widać w tym kontekscie jest jasnosc!
Dzidka
Oprócz Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dlaczego Bóg im to robi?!
SZUKAM LUDZI Z DOBRYM SERCEM
pomoc finansowa
dofinansowanie mieszkań
Bardzo trafna diagnoza
moje współpracowniczki
W jaki sposób Natanek i Rydzyk służą Bogu?
Nowi władcy świata
Do Adama
Co chce uzyskać Adam zab raniając psioczyć?
kto mi to wytłumaczy?
Czujecie go?
Co chcą uzyskać osoby które non stop wklejają linki na fora i psioczą na rząd?
państwo prawa - śmiech na sali (sądowej też)
Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta?
manipulacje onetu