ZMIANA MIEJSCA ZAMIESZKANIA OD STYCZNIA

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
kika9011
Praktykant
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA
Kontakt:

ZMIANA MIEJSCA ZAMIESZKANIA OD STYCZNIA

Post autor: kika9011 »

wnioskodawczyni złozyła mi wniosek i przyznałam jej stypendium od wrzesnia do grudnia 2020. teraz w styczniu zgłosiła się , że zmieniła miejsce zamieszkania. Co powinnam zrobić z decyzja na drugi okres od stycznia do czerwca ? czy powinna w nowej gminie złozyc nowy wniosek czy powinnam przesłać swój do realizacji do nich?
Klara27
Starszy referent
Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
Kontakt:

Re: ZMIANA MIEJSCA ZAMIESZKANIA OD STYCZNIA

Post autor: Klara27 »

Miałam niedawno taką samą sytuację. Po długich debatach uchyliliśmy naszą decyzję, a klient musiał złożyć wniosek we właściwym urzędzie. Powołując się na ten artykuł "w szczególnie uzasadnionych przypadkach...wniosek można złożyć po terminie..."
zyborka
Stażysta
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Re: ZMIANA MIEJSCA ZAMIESZKANIA OD STYCZNIA

Post autor: zyborka »

Klara27 pisze: 18 lut 2021, 9:04 Miałam niedawno taką samą sytuację. Po długich debatach uchyliliśmy naszą decyzję, a klient musiał złożyć wniosek we właściwym urzędzie. Powołując się na ten artykuł "w szczególnie uzasadnionych przypadkach...wniosek można złożyć po terminie..."
Czy mogłabym prosić wzór decyzji uchylającej w związku z zmianą miejsca zamieszkania. Tez mam taką sytuację dzieci zostały oddane pod opieke do innej rodziny poza naszą gminę. Wiem to z ops ale muszę zaświadczenie od rodziny wziąść jeszcze.
ODPOWIEDZ