Zmiana numeru telefonu w KDR.... - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 08 lut 2019, 11:57

Hey :) Sprawa wygląda tak: Pan dwa dni temu złożył mi wniosek na KDR tylko dla rodziców. Po czym przyszedł i stwierdził że ma za stary telefon i aplikacja mu nie działa. Chciałby teraz zmienić dane i podać inny numer telefonu (tym samym inny sprzęt :) ) Wniosek w tym momencie trwa, gdyż czekamy na karty tradycyjne, jednakże czy my możemy zmienić te dane czy musi sam kontaktować się z obsługa KDR? Z góry dzięki za odpowiedź :)
rochel444
Stażysta
Od: 27 sie 2018, 16:54
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, świadczenie wychowawcze, dodatek osłonowy, czyste powietrze itp.

Napisano: 08 lut 2019, 13:52

osoba pisze Ci wniosek o zmianę numeru telefonu w aplikacji mobilnej, a Ty w zarządzaniu kartami otwierasz osobę i zmieniasz jej dane teleadresowe
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 08 lut 2019, 13:58

Tak wiem, ale zadzwoniłam na infolinię i Pani powiedziała że nie gwarantuje ze na nowym numerze będzie działać karta elektroniczna... no nic, warto spróbować bo i tak panu teraz nie działa. Zobaczymy co wnioskodawca postanowi. Dziękuje :)
rochel444
Stażysta
Od: 27 sie 2018, 16:54
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, świadczenie wychowawcze, dodatek osłonowy, czyste powietrze itp.

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem