Zmiana Sygnity na kształt Pomostu - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 03 lip 2015, 9:13

#@%&$%^$$!!!!

Politaż pier... i co, kto mi odda moje TW nad którymi ślęczałam kupę czasu i poprawiałam je ręcznie, już nie mówię o parametrach wydruków list wypłat (wychodzą gołe), wydruki decyzji - to trzeba wszystko teraz od nowa ustawiać i się z tym pierd...
Wprowadzam wnioski na ZP i nie podbiera terminów poprzedniego orzeczenia, przyznaje wszystko od m-ca złożenia wniosku, wychodzą jeszcze inne babole w FA, szkoda gadać.
Mnie nikt o zdanie nie pytał, zainstalowali i już! Z tego co wiem, nie tylko u mnie, w innych ośrodkach z mojego terenu też.
No teraz to się już wkurzyłam, jak to ma być wersja testowa psia mać!
kawa i ciasto

Napisano: 03 lip 2015, 9:15

kawa i ciasto pisze:#@%&$%^$$!!!!

Politaż pier... i co, kto mi odda moje TW nad którymi ślęczałam kupę czasu i poprawiałam je ręcznie, już nie mówię o parametrach wydruków list wypłat (wychodzą gołe), wydruki decyzji - to trzeba wszystko teraz od nowa ustawiać i się z tym pierd...
Wprowadzam wnioski na ZP i nie podbiera terminów poprzedniego orzeczenia, przyznaje wszystko od m-ca złożenia wniosku, wychodzą jeszcze inne babole w FA, szkoda gadać.
Mnie nikt o zdanie nie pytał, zainstalowali i już! Z tego co wiem, nie tylko u mnie, w innych ośrodkach z mojego terenu też.
No teraz to się już wkurzyłam, jak to ma być wersja testowa psia mać!

ja na Twoim miejscu bym to wszystko opisała i przesyłała e-mail do sygnity kilka razy dziennie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech to cofną!!! i nawet nie myślą o kolejnym bublu
nowa7777

Napisano: 03 lip 2015, 9:25

zgadzam się trzeba im słać do oporu i tak ten program jest do dupy to jak go zrobią tak jak pomost to już całkiem się do niczego nie będzie nadawał
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 03 lip 2015, 10:08

Niestety. Nie jest to wersja testowa, właśnie rozmawiałam z gościem, który jest za to u nas odpowiedzialny. Można zgłaszać uwagi i będą robione poprawki jeśli chodzi o kwestie techniczne ale wygląd i cała reszta tego bagna będzie taka jak jest.
kawa i ciasto

Napisano: 03 lip 2015, 10:32

moja koleżanka dzwoniła do naszego sygnity i tam jej powiedzieli że wszędzie to wejdzie może pod koniec roku, na razie to tylko wybrane ośrodki testują
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 03 lip 2015, 10:56

pilotaż powinien odbywać się w taki sposób, że można pracować na starej i nowej wersji, zapytaj w Sygnity, może jest taka możliwość
hjhjn

Napisano: 03 lip 2015, 11:56

Stara wersja odinstalowana donikąd, w nowej nie ma połowy opcji. Idź pan w ch... dobrze, że idę na urlop niedługo.
kawa i ciasto

Napisano: 03 lip 2015, 12:09

ALE WRÓCISZ Z URLOPU A KICHA BĘDZIE DALEJ
lilka55

Napisano: 03 lip 2015, 12:22

odinstalowali wersję - zero profesjonalizmu ze strony MPiPS oraz Sygnity - cóż, w tym kraju jest jak jest - chyba Grecja tuż, tuż
hjhjn

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x