Zmiana ustawy

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Jolkaa

Zmiana ustawy

Post autor: Jolkaa »

przychodzę dzis z urlopu i wyszukałam ze są zmiany . Nie rozumiem czyli obowiązuje (Dz.U. z 2015r.poz 859) i o co chodzi w tych zmianach? bo nie rozumiem.
kwiatek2

Re: Zmiana ustawy

Post autor: kwiatek2 »

ja też nie widzę co zmienia ta ustawa a co z ta podstawą prawną trzeba pozmieniać wszystko ......
Ewa85

Post autor: Ewa85 »

Ja to rozumiem tak ze zmiany sa ogólene dz.u wszystkich dotychczasowych zmian które obowiązują, wiec jako tako nie ma zmian. Tylko zastanawiam sie czy my własnie w podtawie prawnej musimy zmieniac ten (tj. Dz. U. z 2012 poz 1228 ze zm.) na (Dz.U. z 2015r poz.859)????????
olga271

Post autor: olga271 »

Ewa85 pisze:Ja to rozumiem tak ze zmiany sa ogólene dz.u wszystkich dotychczasowych zmian które obowiązują, wiec jako tako nie ma zmian. Tylko zastanawiam sie czy my własnie w podtawie prawnej musimy zmieniac ten (tj. Dz. U. z 2012 poz 1228 ze zm.) na (Dz.U. z 2015r poz.859)????????
skoro jest jednolity teks ustawy to nie wydaje ci się że powinnaś zmienić w ustawie?
olga271

Post autor: olga271 »

sorry miało być podstawie
kwiatek2

ja już pozmieniałam w podstawach prawnych
Ewa85

czyli zmieniłas na ( Dz.U. z 2015r. poz. 859) bez zadnych zmian tak
kwiatek2

dz. u. z 2015r. poz. 859 z późn. zm.
Ewa85

a tekst jednolity? (tj. Dz.U z 2015r poz.859 z późn.zm.) a nie tak
Tomi.

Post autor: Tomi. »

A jakie zmiany zaszły w ustawie o FA od czasu ukazania się tekstu jednolitego w dniu 22.06.2015r?? No chyba że coś przeoczyłem :-)
ODPOWIEDZ