MASZ MU BARANIE TE DATY PODAC.
Nie znasz dat w których wypłacałeś fa? Nie znasz kwot wypłacanego fa? Nie wiesz ile ma dłużnik do zwrotu?
To polecam zamiatanie ulic a nie prace biurową.
Nie nadajesz się do zamiatania ulic, bo byś przechodniów obrażała.majaops pisze:MASZ MU BARANIE TE DATY PODAC.
Nie znasz dat w których wypłacałeś fa? Nie znasz kwot wypłacanego fa? Nie wiesz ile ma dłużnik do zwrotu?
To polecam zamiatanie ulic a nie prace biurową.
Taka pewna jesteś, że dobrze? Powiedz jeszcze, że korzystasz z jednego z największych i najtańszych programów do obsługi, zaakceptowanego przez ministerstwo? Gratuluję pewności siebie i dobrego samopoczucia. Może jeszcze jak ten super program z homologacją liczy należności i odsetki to na koniec wychodzą ci w obliczeniach same należności do spłaty bez odsetek? Pewnie prawidłowo, bo przecież program z ministerialną homologacją.gopswielki pisze:To ja gratuluję, jak nieprawidłowo od lat rozliczacie zwroty od dłużników i nie wiecie ile i z jakiego tytułu dłużnik ma do zwrotu - i jeszcze się tym chwalicie tutaj.
Ja to doskonale wiem w stosunku do swoich dłużników. Ale oczywiście i tak finalne ustalenia z komornikiem są i będą, zwłaszcza jak będę przekazywać "stare" sprawy komornikom sądowym, jak już wejda te zmiany.