Zawsze w ofertach szkoleń ubarwiają wypowiedzi i zachęcają tak, jakby zapraszali na jakiś piękny spektakl. I często wprowadzają pewną dezinformację w postaci właśnie mówienia o zmianach w ustawie. Te wykute na blachę zachęty o zabarwieniu manipulacyjnym bardzo mnie złoszczą! Manipulacja polega na zadawaniu oczywistych pytań na które pracownik za każdym razem odpowiada tak, co jest formą psychologicznej gierki perswazji. Wolałabym rzeczowe: "słuchaj, stara, jest szkolenie, masz chęc, przyjedź, looknij mejla, na ra".
..rany nie wiedziałam, że Ochocka zawładnęła całą Polską małe ww - jakoś daaaaaaleko chyba, w górach? ja to bym poszła na Makowskiego? nie wiem czy dobrze pamiętam nazwisko ale On do nas nigdy nie zawitał, a podobno gość ma coś do powiedzenia w realu, a nie tylko wałkowanie teorii. Życie pokazuje nam, że ciągle z czymś musimy się mierzyć mimo, iż wydawałoby się "mała ustawa". Czyli jak pisze Krwawa - nie dajmy się zmanipulować hi,hi
ihihih ładnie ładnie już nie raz słyszałem że Szczecin leży nad morzem ale w górach ..... choć w Szczecinie mamy również swoją Gubałówkę i nawet jest na niej wyciąg narciarski ...... ihihih