Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Jarek.

Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex

Post autor: ~Jarek. »

Z byłą żoną mamy dwójkę dzieci... ok rok temu ex zmieniła partnera a od ok pół roku nie poznaję mojej 7-mio letniej córki zaczęła sobie obgryzać paznokcie i opuszki wszystkich palców i to aż do pierwszych zagięć na palcach.. Do tego córka ma prawdopodobnie depresję ...nie wspominając o takich sprawach jak: Gdy jej coś kupię to ma dylemat czy zabrać to do swojego aktualnego domu czy pozostawić u mnie , widać że chce się przed mamą i bratem pochwalić a jednocześnie się czegoś boi ... Na rozmowę z ex nie mam co liczyć bo już nieraz chciałem porozmawiać . Szczerze mówiąc nie wiem gdzie się udać aby zmusić ex lub jej partnera do zmiany podejścia w stosunku do naszych dzieci . Z kolei syn jest zamknięty w sobie .
~iw

Re: Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex

Post autor: ~iw »

pracownik socjalny miejskiego ośrodka pomocy społecznej w miejscowości, gdzie mieszka żona, kurator sądu rejonowego, pedagog szkolny syna....powodzenia
~karl

Re: Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex

Post autor: ~karl »

nie wiem, czy się nie dzieją tam złe rzeczy, chodzi mi o molestowanie. zainteresuj się tym poważnie i działaj w organach jak pisał/a iw wyżej
ODPOWIEDZ