Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex
Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex
Z byłą żoną mamy dwójkę dzieci... ok rok temu ex zmieniła partnera a od ok pół roku nie poznaję mojej 7-mio letniej córki zaczęła sobie obgryzać paznokcie i opuszki wszystkich palców i to aż do pierwszych zagięć na palcach.. Do tego córka ma prawdopodobnie depresję ...nie wspominając o takich sprawach jak: Gdy jej coś kupię to ma dylemat czy zabrać to do swojego aktualnego domu czy pozostawić u mnie , widać że chce się przed mamą i bratem pochwalić a jednocześnie się czegoś boi ... Na rozmowę z ex nie mam co liczyć bo już nieraz chciałem porozmawiać . Szczerze mówiąc nie wiem gdzie się udać aby zmusić ex lub jej partnera do zmiany podejścia w stosunku do naszych dzieci . Z kolei syn jest zamknięty w sobie .
Re: Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex
pracownik socjalny miejskiego ośrodka pomocy społecznej w miejscowości, gdzie mieszka żona, kurator sądu rejonowego, pedagog szkolny syna....powodzenia
Re: Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex
nie wiem, czy się nie dzieją tam złe rzeczy, chodzi mi o molestowanie. zainteresuj się tym poważnie i działaj w organach jak pisał/a iw wyżej
Oprócz Znerwicowane dzieci po nowym partnerze ex - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
przechowywanie akt
Dom Samotnej Matki
jak założyć świetlicę??
SZUKAM PRACY- czy ktoś wie gdzie jest ??
SZUKAM PRACY- czy ktoś wie gdzie jest ??
Jak cofnąć lub zmienić decyzję sądu o przeniesieniu wychowanka do MOW
poradnictwo dla rodziców
Notorycznie uciekająca wychowanka
Rozwiazane rodziny zastępcze-
Karta nauczyciela
wychowanka w ciąży
opiekun a wychowawca
Zmiany organizacyjne w placówkach!!!!!!!!
Walczą o dzieci
żywienie w aneksach a likwidacja kuchni
nadzór