ZOBOWIĄZANIA WYMAGALNE

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Monika03
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

ZOBOWIĄZANIA WYMAGALNE

Post autor: Monika03 »

Hej!
Dostaliście może sprawozdanie z zobowiązań wymagalnych na grudzień? Jeżeli tak to co ujmujecie w kwocie wystapienia na zobowiązania wymagalne? wpisać tam niedobór jaki mam na grudzień?
@@m
Praktykant
Zajmuję się: SR/FA/SW
Kontakt:

Re: ZOBOWIĄZANIA WYMAGALNE

Post autor: @@m »

Monika03 pisze: 01 gru 2020, 11:48 Hej!
Dostaliście może sprawozdanie z zobowiązań wymagalnych na grudzień? Jeżeli tak to co ujmujecie w kwocie wystapienia na zobowiązania wymagalne? wpisać tam niedobór jaki mam na grudzień?
My nie dostaliśmy czegoś takiego, ale brakuje...
admin.2021
Referent
Zajmuję się: ŚW.
Kontakt:

Post autor: admin.2021 »

Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać :D
A słuchajcie co robicie z kolumną gdzie jest ile wydaliście na obsługę do 30.11.2020?
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać? :D
Monika03
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Monika03 »

admin.2021 pisze: 01 gru 2020, 13:46 Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać :D
A słuchajcie co robicie z kolumną gdzie jest ile wydaliście na obsługę do 30.11.2020?
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać? :D
heh...mieliśmy ten sam problem ale pani księgowa na szybko wyliczała...Czy dobrze rozumiem ze niedobór=kwota wystąpienia na zobowiązania wymagalne?
Nawet nie wiadomo do kogo dzwonić o jakieś wyjaśnienia...
anetaaaa
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: anetaaaa »

Czy ktoś się jeszcze wypowie ? Bo też mam z tym problem
Gosc
Praktykant
Zajmuję się: Św
Kontakt:

Post autor: Gosc »

Monika03 pisze: 01 gru 2020, 15:14
admin.2021 pisze: 01 gru 2020, 13:46 Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać :D
heh...mieliśmy ten sam problem ale pani księgowa na szybko wyliczała...Czy dobrze rozumiem ze niedobór=kwota wystąpienia na zobowiązania wymagalne?
Nawet nie wiadomo do kogo dzwonić o jakieś wyjaśnienia...
Ale w piśmie do gmin było, że wystąpienie powinno dotyczyć tylko świadczeń, bez kosztów. Więc chyba niekoniecznie będzie to to samo
ODPOWIEDZ