Hej!
Dostaliście może sprawozdanie z zobowiązań wymagalnych na grudzień? Jeżeli tak to co ujmujecie w kwocie wystapienia na zobowiązania wymagalne? wpisać tam niedobór jaki mam na grudzień?
ZOBOWIĄZANIA WYMAGALNE
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR/FA/SW
- Kontakt:
Re: ZOBOWIĄZANIA WYMAGALNE
My nie dostaliśmy czegoś takiego, ale brakuje...Monika03 pisze: 01 gru 2020, 11:48 Hej!
Dostaliście może sprawozdanie z zobowiązań wymagalnych na grudzień? Jeżeli tak to co ujmujecie w kwocie wystapienia na zobowiązania wymagalne? wpisać tam niedobór jaki mam na grudzień?
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW.
- Kontakt:
Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać 
A słuchajcie co robicie z kolumną gdzie jest ile wydaliście na obsługę do 30.11.2020?
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać?

A słuchajcie co robicie z kolumną gdzie jest ile wydaliście na obsługę do 30.11.2020?
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać?

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
heh...mieliśmy ten sam problem ale pani księgowa na szybko wyliczała...Czy dobrze rozumiem ze niedobór=kwota wystąpienia na zobowiązania wymagalne?admin.2021 pisze: 01 gru 2020, 13:46 Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać?![]()
Nawet nie wiadomo do kogo dzwonić o jakieś wyjaśnienia...
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Czy ktoś się jeszcze wypowie ? Bo też mam z tym problem
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Św
- Kontakt:
Ale w piśmie do gmin było, że wystąpienie powinno dotyczyć tylko świadczeń, bez kosztów. Więc chyba niekoniecznie będzie to to samoMonika03 pisze: 01 gru 2020, 15:14heh...mieliśmy ten sam problem ale pani księgowa na szybko wyliczała...Czy dobrze rozumiem ze niedobór=kwota wystąpienia na zobowiązania wymagalne?admin.2021 pisze: 01 gru 2020, 13:46 Właśnie ja też to dostałam i nie wiem co wpisać
Jest 1 grudnia, moja księgowa jeszcze nie zrobiła mi podsumowania więc co mam tam wpisać?![]()
Nawet nie wiadomo do kogo dzwonić o jakieś wyjaśnienia...
Oprócz ZOBOWIĄZANIA WYMAGALNE - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Opieka naprzemienna- czy uchylenie prawa do wypłaty 500?
Karta pobytu - COVID 19
Wielka Brytania kordynacja
Przysposobienie zupełne dziecka przez nowego męża matki dziecka
Obcokrajowiec brak decyzji jest tylko karta pobytu
Kto powinien wypłacić świadczenie
odmowna - sko - do ponownego rozpatrzenia
koordynacja?
opieka naprzemienna erzygnacja 500+
Czy są teraz wydłużone terminy?
Zmiana formy wypłaty 500+
informacja przyznająca i decyzja odmowna
RODZINA ZASTĘPCZA SPOKREWNIONA