Dzień dobry
Pan Y przebywał w schronisku dla bezdomnych, za pobyt miał obowiązek zwrotu części kosztów do MOPS. niestety nigdy tego nie robił. nie mam jego adresu zameldowania ani pobytu czy mogę wysłać informację do ZUS aby to potrącali mu kwotę jaką jest dłużny dla nas ponieważ pobiera emeryturę. Jak w tej sytuacji wysłać Tytuł wykonawczy jeśli nie ma adresu meldunku i nie wiadomo gdzie przebywa? kiedyś wysyłam upomnienia na adres ale okazało się że tam nie mieszka i nie jest zameldowany.
zwrot części odpłatności za pobyt w schronisku
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość w MOPS
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: npś
- Kontakt:
Re: zwrot części odpłatności za pobyt w schronisku
W celu ustalenia adresu można wysłać pismo do UM do ewidencji ludności, może człowiek pofatygował się i zgłosił? Pewnie nie, ale Ty jesteś kryta, że działałaś w sprawie.
Może policja też byłaby dobrym organem, żeby skierować pismo celem ustalenia miejsca pobytu człowieka?
Może policja też byłaby dobrym organem, żeby skierować pismo celem ustalenia miejsca pobytu człowieka?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Księgowość, Kadry i płace
- Kontakt:
Re: zwrot części odpłatności za pobyt w schronisku
Jakie księgowania robicie przy zwrocie części kosztów pobytu w schronisku?
Oprócz zwrot części odpłatności za pobyt w schronisku - Księgowość przeczytaj również:
program do prowadzenia środków trwałych
Podstawa wyn. chorobowego a zmiana etatu
zgłoszenie zus
program do prowadzenia środków trwałych
Jaki paragraf
Pani Izabela Micyk Naczelnik Wydziału Informacji i Szkoleń w RIO Kraków namawia do łamania zasad rachunkowości
archiwizacja dokumentów dziennik f. alimentacyjny
otrzymanie od jednostki nadrzędnej budynku dokumentem PT
przekształcenie MOPS w CUS
ROZLICZANIE DOCHODÓW Z ZADAŃ ZLECONYCH W ROKU 2024
korekta rb 28s
640 i 999
pomocy w doradzeniu jak robić
ekwiwalent za urlop wypoczynkowy
Archiwizacja- plany i sprawozdania
błędnie przekazany FA ! plis pomocy