Zwrot TW

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
paco
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Zwrot TW

Post autor: paco »

Witam, otrzymałem postanowienie o zwrocie Tw, ponieważ posiada wady uniemożliwiające podjęcie egzekucji. Wiem że popełniłem błąd, kiedy mogę wystawić poprawiony Tw ?, jak przyjdą wadliwe Tw?, jak minie 7 dni od otrzymania postanowienia o zwrocie Tw ?
Awatar użytkownika
paco
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Zwrot TW

?
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

a to razem z tym postanowieniem nie dostałeś tych TW z błędami??? ja od razu poprawiam i odsyłam, jakieś pismo przewodnie z dwoma zdaniami i odsyłam
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Awatar użytkownika
paco
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

no nie dostałem razem, ponieważ jest to zwrócone postanowieniem i na postanowienie służy zażalenie więc urząd skarbowy nie zwraca ich razem dla bezpieczeństwa żeby się nie zażalić. Czyli dla bezpieczeństwa można poczekać aż minie te 7 dni od doręczenia zażalenia ?
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

mozesz poczekać te 7 dni, ale jak nie składasz zażalenia tylko poprawiasz to możesz odesłać i od razu
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
ODPOWIEDZ