zwrot za okulary bez badań okresowych
zwrot za okulary bez badań okresowych
badania okresowe mam dopiero w 2018 r., teraz jednak muszę wyrobić okulary, czy mogę wczesniej wystapić do pracodawcy o wcześniejsze badania okresowe, żeby dostać zwrot za okulary. praca przy monitorze powyżej 4 godzin.
Re: zwrot za okulary bez badań okresowych
Tak, możesz wystąpić do pracodawcy o wcześniejsze badania okresowe w związku z pogorszeniem stanu zdrowia. Pracodawca musi dać skierowanie.
- alanka
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
u nas Pani okulistach w ramach badan lekarskich nie daje recepty na nowe okulary.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
U nas przyjęte jest, że pracownik socjalny ma pracować 4 godziny w terenie więc 4 pozostają na biuro ale wiadomo, że pracy biurowej narasta
Czy pracownikowi socjalnemu , który ma dodatek za teren a jednocześnie pracuje dziennie dłużej niż 4 godziny na komputerze nalezy się dofinansowanie do okularó
ja badania lekarskie robiłam rok temu i miałam wyrobić nowe okulary, ale tak jakoś mi się zeszło, że już minął rok a ja nic. czy mogę teraz kupić i wystąpić o zwrot? w zaświadczeniu mam napisane, że potrzebne okulary. receptę mam od lekarza prywatnego.
To w zaświadczeniu musi być " napisane praca przy komputerze w okularach." ?
Tak.ala9898 pisze:To w zaświadczeniu musi być " napisane praca przy komputerze w okularach." ?
Oprócz zwrot za okulary bez badań okresowych - Kadry przeczytaj również:
Elbląg 28 lipca 2016-Nowelizacja Ustawy Prawo zamówień publ
Płatnik
staż pracy + studia wyższe
L4 a urlop??!!
Elbląg 10 sierpnia 2016r-Prawo pracy w 2016r
świadectwo pracy a zwoln. lek.
rozwiązanie umowy - emerytura
KOREKTA W NOWYM PLATNIKU
odejście na emeruturę
Zamówienia publiczne do 30 tyś euro
urlop