zwrot za okulary bez badań okresowych

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
kasia7

zwrot za okulary bez badań okresowych

Post autor: kasia7 »

badania okresowe mam dopiero w 2018 r., teraz jednak muszę wyrobić okulary, czy mogę wczesniej wystapić do pracodawcy o wcześniejsze badania okresowe, żeby dostać zwrot za okulary. praca przy monitorze powyżej 4 godzin.
a4b4c4

Re: zwrot za okulary bez badań okresowych

Post autor: a4b4c4 »

Tak, możesz wystąpić do pracodawcy o wcześniejsze badania okresowe w związku z pogorszeniem stanu zdrowia. Pracodawca musi dać skierowanie.
kasia7

Post autor: kasia7 »

jakieś podanie czy wniosek napisać?
Awatar użytkownika
alanka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alanka »

u nas Pani okulistach w ramach badan lekarskich nie daje recepty na nowe okulary.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
dada

Post autor: dada »

U nas przyjęte jest, że pracownik socjalny ma pracować 4 godziny w terenie więc 4 pozostają na biuro ale wiadomo, że pracy biurowej narasta
anka 60

Post autor: anka 60 »

Czy pracownikowi socjalnemu , który ma dodatek za teren a jednocześnie pracuje dziennie dłużej niż 4 godziny na komputerze nalezy się dofinansowanie do okularó
zaasia

Post autor: zaasia »

Tak należy się
Miłka

Post autor: Miłka »

ja badania lekarskie robiłam rok temu i miałam wyrobić nowe okulary, ale tak jakoś mi się zeszło, że już minął rok a ja nic. czy mogę teraz kupić i wystąpić o zwrot? w zaświadczeniu mam napisane, że potrzebne okulary. receptę mam od lekarza prywatnego.
ala9898

Post autor: ala9898 »

To w zaświadczeniu musi być " napisane praca przy komputerze w okularach." ?
Panda

Post autor: Panda »

ala9898 pisze:To w zaświadczeniu musi być " napisane praca przy komputerze w okularach." ?
Tak.
ODPOWIEDZ