zwrot zaliczki
Re: zwrot zaliczki
Dobrze, tylko dłużnik w tym samym czasie zgodnie z prawem nie był przestępcą. ktoś jednak pomyślał, pomyślał, wypalił przy tym paczkę fajek i wyszło, że jednak był przestępcą.
Wobec dziecka a tu już nie ma żartów.
Wobec dziecka a tu już nie ma żartów.
złozyłam wniosek 15 lipca parę dni później, w sierpinu dostałam za lipiec i sierpień. 6 sierpnia złożyłam do Sądu Administracyjnego o wypłacenie szkody na jaka naraziła mnie ta ustawa-do której się jako obywatelka RP musiałam dostosować a nie na przekór niej składac durnego wniosku.Czekam na wyrok z SA,mam wieści,ze jeszcze we wrześniu rozpatrzą go na posiedzeniu niejawnym!okaże się jak sa traktowane buble naszych polityków!Uważam,ze wypłata zaliczek uznanych przez TK zalezy tylko od pracowników,w Szczecinku mam wspaniałą dziewczyne i jej znajomości przepisów wiele zawdzięczam! Życzę Wam też takich!
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
\"Czekam na wyrok z SA,mam wieści,ze jeszcze we wrześniu rozpatrzą go na posiedzeniu niejawnym!\"
No i ustalą na tym posiedzeniu, że są niewłaściwi a pozew o szkodę powinnaś złożyć w sądzie cywilnym
No i ustalą na tym posiedzeniu, że są niewłaściwi a pozew o szkodę powinnaś złożyć w sądzie cywilnym

Do \'\'mała\'\'Jak napisać do SA wniosek o zwrot poniesionych strat.Proszę o pomoc.Dziękuję
Oprócz zwrot zaliczki - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
po trybunale
wynagrodzenie w OPS
czy będziemy realizować dłużników
decyzja warunkowa-brak zaświadczenia
zwrot
rozliczeie zaliczki po wejściu funduszu
wznowienie ze skargi i terminy
umorzenie na wniosek wierzyciela
zaliczka z TK kto już zrobił tą niewiadomą
No i co w związku z TK
Ustawa w senacie
Postępowanie wobec dłużników alim. w OPS: informacja Departamentu Świadczeń Rodzinnych
zawiadomienie o wszczęciu postępowania zmiana decyzji zaliczki
umorzenie dochodzenia-o czyn z art.209 §1 kk
do Toma i innych -splata zaliczki
zaliczka alimentacyjna a spłata zaległych alimentów