zwrot zaliczki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
~renata

Re: zwrot zaliczki

Post autor: ~renata »

zabrali mi zaliczke w grudniu 2007 czy dostane zwrot od grudnia
~xbeax

Post autor: ~xbeax »

dostałam decyzję i zwrot w tym samym dniu
~tajny

Post autor: ~tajny »

Dobrze, tylko dłużnik w tym samym czasie zgodnie z prawem nie był przestępcą. ktoś jednak pomyślał, pomyślał, wypalił przy tym paczkę fajek i wyszło, że jednak był przestępcą.
Wobec dziecka a tu już nie ma żartów.
~Bożena

Post autor: ~Bożena »

bea, napisz skąd jesteś?
~renata

Post autor: ~renata »

czy ktos mi odpowie?
~Bożena

Post autor: ~Bożena »

jeżeli wszystko będzie ok, to dostaniesz od grudnia
~mała

Post autor: ~mała »

złozyłam wniosek 15 lipca parę dni później, w sierpinu dostałam za lipiec i sierpień. 6 sierpnia złożyłam do Sądu Administracyjnego o wypłacenie szkody na jaka naraziła mnie ta ustawa-do której się jako obywatelka RP musiałam dostosować a nie na przekór niej składac durnego wniosku.Czekam na wyrok z SA,mam wieści,ze jeszcze we wrześniu rozpatrzą go na posiedzeniu niejawnym!okaże się jak sa traktowane buble naszych polityków!Uważam,ze wypłata zaliczek uznanych przez TK zalezy tylko od pracowników,w Szczecinku mam wspaniałą dziewczyne i jej znajomości przepisów wiele zawdzięczam! Życzę Wam też takich!
~xbeax

Post autor: ~xbeax »

jestem z małej wioski koło Czarnkowa
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

\"Czekam na wyrok z SA,mam wieści,ze jeszcze we wrześniu rozpatrzą go na posiedzeniu niejawnym!\"

No i ustalą na tym posiedzeniu, że są niewłaściwi a pozew o szkodę powinnaś złożyć w sądzie cywilnym ;)
~alutka

Post autor: ~alutka »

Do \'\'mała\'\'Jak napisać do SA wniosek o zwrot poniesionych strat.Proszę o pomoc.Dziękuję
ODPOWIEDZ