zwrot zaliczki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
~annna

Re: zwrot zaliczki

Post autor: ~annna »

jeszcze nie dostałam
~Bożena

Post autor: ~Bożena »

dzisiaj dzwoniłam w mojej sprawie ,dowiedziałam się tyle że do końca września muszą wydac decyzje... aha i powiedziała mi że dostanę w Październiku!!!
~Magda

Post autor: ~Magda »

Prosze napisz, czy we wszystkich przypadkach musza decyzje wydawać do konca sierpnia, bo przeciez od pazdziernika fa
~Bożena

tak do końca września, bo kończy się zaliczka a zaczyna fundusz
~DO BOZENY

Post autor: ~DO BOZENY »

to ja z miedzyrzecza,pisze gdyz chce cie poinformowac ze u nas w miedzyrzeczu wyplacili nam zaleglosci 21.09 a co u ciebie/pozdrawiam
~Bożena

Witaj, dziś właśnie dowiedziałam się że dopiero dzisiaj dotarło do nich zaświadczenie od komornika... decyzja ma byc do końca września ,a wypłata w.... październiku. Mam już normalnie dośc,możesz mi wierzyc.. Pozdrawiam i powodzenia życzę:)
~ala

Post autor: ~ala »

ale czego macie dość? przeciez to nie wina opsów, ze nie dostali w pore zaświadczen od komorników
~Bożena

mnie pani w ops powiedziała ze czeka na zaświadczenie ,więc poszłam do komornika, i co się okazało? dopiero po mojej wizycie dostali faksem i wczoraj odesłali do ops,po prostu zwlekali ile się da!!! i co na to powiecie? nie miałabys dośc??
~Bożena

dziewczyny, jak zrobiłam dzisiaj raban w ops, to nagle okazało się ze wypłacą mi 2 października!!! znalazła się kasa na mój zwrot zaliczki!!!
~Rosi

Post autor: ~Rosi »

A mnie miło zaskoczyło jak wczoraj poszłam do bankomatu sprawdzić a tam już mi przelali zaliczkę , tylko się zawiodłam bo nie otrzymałam zalegli za rok 2006/2007 ponieważ nie złożyłam wniosku o przyznanie zaliczki na syna gdyż wcześniej udzielono mi informacji że już zaliczka się nie należy gdyż pozostaje w związku małżeńskim.Czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ