zwrot zaliczki
Re: zwrot zaliczki
dzisiaj dzwoniłam w mojej sprawie ,dowiedziałam się tyle że do końca września muszą wydac decyzje... aha i powiedziała mi że dostanę w Październiku!!!
Prosze napisz, czy we wszystkich przypadkach musza decyzje wydawać do konca sierpnia, bo przeciez od pazdziernika fa
to ja z miedzyrzecza,pisze gdyz chce cie poinformowac ze u nas w miedzyrzeczu wyplacili nam zaleglosci 21.09 a co u ciebie/pozdrawiam
Witaj, dziś właśnie dowiedziałam się że dopiero dzisiaj dotarło do nich zaświadczenie od komornika... decyzja ma byc do końca września ,a wypłata w.... październiku. Mam już normalnie dośc,możesz mi wierzyc.. Pozdrawiam i powodzenia życzę:)
ale czego macie dość? przeciez to nie wina opsów, ze nie dostali w pore zaświadczen od komorników
mnie pani w ops powiedziała ze czeka na zaświadczenie ,więc poszłam do komornika, i co się okazało? dopiero po mojej wizycie dostali faksem i wczoraj odesłali do ops,po prostu zwlekali ile się da!!! i co na to powiecie? nie miałabys dośc??
dziewczyny, jak zrobiłam dzisiaj raban w ops, to nagle okazało się ze wypłacą mi 2 października!!! znalazła się kasa na mój zwrot zaliczki!!!
A mnie miło zaskoczyło jak wczoraj poszłam do bankomatu sprawdzić a tam już mi przelali zaliczkę , tylko się zawiodłam bo nie otrzymałam zalegli za rok 2006/2007 ponieważ nie złożyłam wniosku o przyznanie zaliczki na syna gdyż wcześniej udzielono mi informacji że już zaliczka się nie należy gdyż pozostaje w związku małżeńskim.Czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Pozdrawiam:)
Oprócz zwrot zaliczki - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
po trybunale
wynagrodzenie w OPS
czy będziemy realizować dłużników
decyzja warunkowa-brak zaświadczenia
zwrot
rozliczeie zaliczki po wejściu funduszu
wznowienie ze skargi i terminy
umorzenie na wniosek wierzyciela
zaliczka z TK kto już zrobił tą niewiadomą
No i co w związku z TK
Ustawa w senacie
Postępowanie wobec dłużników alim. w OPS: informacja Departamentu Świadczeń Rodzinnych
zawiadomienie o wszczęciu postępowania zmiana decyzji zaliczki
umorzenie dochodzenia-o czyn z art.209 §1 kk
do Toma i innych -splata zaliczki
zaliczka alimentacyjna a spłata zaległych alimentów