zwrot zaliczki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
~Bożena

Re: zwrot zaliczki

Post autor: ~Bożena »

wtedy to była norma że odmawiali bo pobierało się u nich wnioski i w związku z tym było pytanie-jest pani mężatką? ach tak ? no to się nie należy zaliczka! teraz przychodzi mi na myśl takie stare powiedzenie- żeby człowiek był prorokiem ,to by nie był biedokiem. Ja też nie składałam przez dwa lata i teraz dostanę tylko za 7 miesięcy zwrot,ale dobre i to, jeżeli będę mogła rozpieścic troche moje dzieciaki:)
~Rosi

Post autor: ~Rosi »

Mam nadzieje że to jeszcze z czasem zmienią bo wiele osób jest w takiej sytuacji i będzie jakieś społeczne poruszenie... bo tak nie może być!
~tajny

Post autor: ~tajny »

oczywiście, że nie może mój bankomat nie jest doładowany i pokazuje zero
~żaba

Post autor: ~żaba »

jak ze zwrotami?
~Kingusia>>>>

Post autor: ~Kingusia>>>> »

Mnie nawet decyzja do dnia dzisiejszego nie przyszła.
Dzis byłam u komornika i dowiedziałam sie ze mops nawet nie wystąpił o zaswiadczenia o egzekucji.
Wznowienie postepowania był ponad mc temu i nic.
Co o tym myslicie.
~Bożena

u mnie kasa się nagle znalazła jak zadzwoniłam i powiedziałam kierowniczce, że mnie robią w konia bo tez nie wysłali do komornika a powiedzieli że wysłali ,że nie dotrzymuja terminu,przedłużają bez powiadomienia mnie o tym, i że pójdę z tym do dyrektora opsu, a najlepiej do jakieś gazety. Na drugi dzień powiadomili mnie że 2 października zostanie mi wypłacone. Do komornika wysłali pismo faksem,żeby było szybciej. Jak nie zrobisz rabanu to dalej bedziesz czekac bo oni nas mają za baranów,jak się nie postawisz to nic nie wywalczysz.Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
~Kingusia>>>>

Post autor: ~Kingusia>>>> »

Pewnie masz racje zadzwonie tam jutro bo to przeciez ponad mc. U mnie moze po prostu mają te zaświadczenia.
Bo miałam zaliczkę niedawno uchyloną.
Ale mimo wszystko przeciągaja jak tylko mogą.
Tez tam jutro musze zrobic awanture.
~do BOZENY

Post autor: ~do BOZENY »

to ja z miedzyrzecza,milo ze w koncu ci wyplacili.milych i przyjemnych zakopow oraz duzo frajdy dla dzieci pozdrawiam
~Bożena

dzięki ,dostałam i frajdę dzieciakom zrobiłam:) i jeszcze remont zrobię mały w domku:) pozdrawiam serdecznie:)odezwij się ,a najlepiej gg ,bo w przyszłym roku będę niedaleko ,bo w \"szóstce\" mam rodzinę i przyjadę z dzieciakami na wakacje.papa:)
~annna

Post autor: ~annna »

Prawie miesiąc temu dostałam postanowienie o wznowieniu postępowania- czekam, czekam i nic,żadnego odzewu.Ile maja czasu na odesłanie mi decyzji i na wypłatę pieniążków? Czy któraś z pań się orientuje? Dzięki wielkie.
ODPOWIEDZ