zwrot zaliczki
Re: zwrot zaliczki
Prawie miesiąc temu dostałam postanowienie o wznowieniu postępowania- czekam, czekam i nic,żadnego odzewu.Ile maja czasu na odesłanie mi decyzji i na wypłatę pieniążków? Czy któraś z pań się orientuje? Dzięki wielkie.
Ja złożyłam komplet dokumentóm 19.08 ido tej pory nic.Aw mops nic niechca powiedzieć tylko mówia że mam czekać na decyzje tylko ile można czekać.?
bozenko to ja z miedzyrzecza chcialas abym odezwala sie na gg ale mi go niedalas moje gg to 11413408,jak bedziesz w przyszlym roku w miedzyrzeczu bo tak pisalas to sie spotkamy.napisz do mnie na gg,czekam pozdrawiam.Ela
ana powinnas juz dostac decyzje o uchyleniu,przyznaniu i terminie wyplaty,takie sa przepisy,musisz na nich naciskac bo inaczej bedziesz wieki czekac.zycze powodzenia daj znac
u nas czekają na zaświadczenia od komornika dotyczącego zaskarzonego okresu, ale dostałam info o przedłużeniu okresu załatwienia sprawy na podstawie przepisów kpa
mam pytanko dostałam decyzje o zwrocie zaliczki ale tylko ze rok 2005/2006 i to za kilka m-ce jczy można jakoś odzyskać zwrot za nastepny okres bo u nas w mops nic niemówią?Moze wy coś wiecie dziewczyny.pozdrawiam.
napisali że mi że wznowili postępowanie ale mam zwrot za tylko za okreszasiłkowy 2005/06 może dlatego że miałam tylko tą decyzje odmowną bo na okres 2006/07 i 08 nieskładałam bo się nienależało.
Oprócz zwrot zaliczki - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
po trybunale
wynagrodzenie w OPS
czy będziemy realizować dłużników
decyzja warunkowa-brak zaświadczenia
zwrot
rozliczeie zaliczki po wejściu funduszu
wznowienie ze skargi i terminy
umorzenie na wniosek wierzyciela
zaliczka z TK kto już zrobił tą niewiadomą
No i co w związku z TK
Ustawa w senacie
Postępowanie wobec dłużników alim. w OPS: informacja Departamentu Świadczeń Rodzinnych
zawiadomienie o wszczęciu postępowania zmiana decyzji zaliczki
umorzenie dochodzenia-o czyn z art.209 §1 kk
do Toma i innych -splata zaliczki
zaliczka alimentacyjna a spłata zaległych alimentów