W punkt. Tak opisałabym nasz ops.Tak wygląda praca "pozostałych" pracowników małego ops.gogga pisze: ↑25 cze 2024, 9:11dokładnie tak.. osłonówki, węglowe itd to nie są ich "programy"
smutne...
moje koleżanki bd zarabiać tyle co kierownik i więcej niż księgowa.
mały ops gmina wiejska, korzystających ze stalych 6 osób, okresówek srednio ok 5 osób, obiady 15 rodzin, zero projektów, brak usług opiekuńczych - koleżanki 2400 zł dodatku + 1000 zł dodatku + dodatkowy urlop, wynagrodzenie każdej z nich od lipca netto ok 5700
ja mam sr (wniosków ok rocznie wszystkich 160 ), fa (20), archiwum, teraz jacyś sygnaliści, e-doręczenia, były: 500 (ponad 350), węglowe (1120) , źródła ciepła (120), osłonowe (ok 560), gazowe (40), projekt - z węglowego jedyny sensowny dodatek przez 3m-ce, z pozostałych zabrakło kasy z kosztów obsługi bo pożarły je koszty programów do obsługimoje wynagrodzenie 4400 zł
u mnie było wykazanych 6 pracowników, z czego 3 socjalnych, więc plus ja księgowa i kierownik za pewne@Kiki8074 pisze: ↑25 cze 2024, 10:24w cas było do zrobienia sprawozdanie za 2023 r. MRiPS-06.
DZIAŁ 2.
ZATRUDNIENIE W SYSTEMIE POMOCY SPOŁECZNEJ (cd.)
zobaczcie sobie co wykazano pod tym działem "pozostali pracownicy" (wiersz 34) bo w naszym ops wpisano TYLKO pracowników socjalnych a pozostałych 0 (bo to nie pomoc społeczna a np. swiadczenia rodzinne, FA, ksiegowość). Teraz myślę czy prawidłowo. Pracownik socjalny robił sprawozdanie.