ta Ola to jednak dzbanowata jest.... nie wiem kto tam jej te pisma i wypowiedzi szykuje ale srogo ją kompromituje.... ale jak się pozwalniało kompetentnych, znających temat SR ludzi (Olgierd, który przetrwał tam 4 czy 5 rządów a wyczyszczony teraz) to jest jak jest...
ta Ola to jednak dzbanowata jest.... nie wiem kto tam jej te pisma i wypowiedzi szykuje ale srogo ją kompromituje.... ale jak się pozwalniało kompetentnych, znających temat SR ludzi (Olgierd, który przetrwał tam 4 czy 5 rządów a wyczyszczony teraz) to jest jak jest...
Olgierd zwolniony??? wieszczę upadek tej instytucji....
a my gdzie skończymy ? swiadczenia i fa do zus ida lada chwila.... po 20 latach i dodatkach od wegla po vaty i inne szykować sie na konkurs za najniższa krajową do stołka w zus? a w pomocy tez jakas reforma ... co z nimi?
Byłam jedyną wykluczoną u mnie w OPS z dodatku.
Kierownik wpadła na pomysł, że skoro jestem IOD i z tego tytułu mam coś płacone ze środków z rozdziału 85219, to się łapię.
Wczoraj zostałam oficjalnie poinformowana, że dostanę dodatek motywacyjny.
Upeweniałyście się w Urzędzie Wojewódzkim, że ochrona IOD kwalifikuje? Mam tak samo, ale w 1000zł mnie pominięto bo pracuje w ZR i FA.
Byłam jedyną wykluczoną u mnie w OPS z dodatku.
Kierownik wpadła na pomysł, że skoro jestem IOD i z tego tytułu mam coś płacone ze środków z rozdziału 85219, to się łapię.
Wczoraj zostałam oficjalnie poinformowana, że dostanę dodatek motywacyjny.
Upeweniałyście się w Urzędzie Wojewódzkim, że ochrona IOD kwalifikuje? Mam tak samo, ale w 1000zł mnie pominięto bo pracuje w ZR i FA.
. IODO jest płacone jako umowa zlecenie, czy to nie przeszkadza