Wydaje mi się że co miesiąc, nigdzie nie jest napisane w uchwale tyczącej dodatku dla pracowników Pomocy Społecznej że ma to być jakoś pomniejszane zależnie ile robisz. Wykazali cię w sprawozdaniu? Realizujesz jak kolwiek zadania z ustawy PS? To dostajesz.
Georgina pisze: ↑26 cze 2024, 13:47co ma pwoiedzeć jak w moim OPS od rana usłyszałam, że mam sie z niesprawiedliwością pogodzić
że oni pracownicy OPS maja duzo poracy a sa niedoeceniani a prawda ze maja o 70 rodzin mniej taki spadek !!!!! że siedza poł dnia gadają!
że maja człowieka od wprowadzenia wywiadów , drugiego od sprawozdn kolejny od pisania decyzji ok docenim niech robią
ale... nie można tak segregować ludzi, że ksiegowa dostanie pani xxx dostanie a ledwo przyszla do pracy
moje morłay i chęć spadła od samego rana do zera!!
ja nie mam dodatku 400 zł jak pracownu + 1000 zł + dodatkowego urlopu jak oni a jestem zmeczona i spracowana tak samo.
niecvh zacznie sie lipiec i sierpień do grudnia nie pamietam jak sie nazywam!!!
od stycznia znow dec SP, medunki sprawozdania
robimy wszytsko w małych ośrodkach!
od wejscia klienta przyjecvia wniosku po weryfikacje wydanie decyzji wlożenie zwrotki do szafy zaświadczenia meldunki sprawozdania nitk za mnie tu nic nie zrobi!
nie ma mnie bo jest urlop wszytsko leży na biurku wracam jestem gorzej zmeczona widokiem
ja też jestem z małego ośrodka i mam tak samoGeorgina pisze: ↑26 cze 2024, 13:47co ma pwoiedzeć jak w moim OPS od rana usłyszałam, że mam sie z niesprawiedliwością pogodzić
że oni pracownicy OPS maja duzo poracy a sa niedoeceniani a prawda ze maja o 70 rodzin mniej taki spadek !!!!! że siedza poł dnia gadają!
że maja człowieka od wprowadzenia wywiadów , drugiego od sprawozdn kolejny od pisania decyzji ok docenim niech robią
ale... nie można tak segregować ludzi, że ksiegowa dostanie pani xxx dostanie a ledwo przyszla do pracy
moje morłay i chęć spadła od samego rana do zera!!
ja nie mam dodatku 400 zł jak pracownu + 1000 zł + dodatkowego urlopu jak oni a jestem zmeczona i spracowana tak samo.
niecvh zacznie sie lipiec i sierpień do grudnia nie pamietam jak sie nazywam!!!
od stycznia znow dec SP, medunki sprawozdania
robimy wszytsko w małych ośrodkach!
od wejscia klienta przyjecvia wniosku po weryfikacje wydanie decyzji wlożenie zwrotki do szafy zaświadczenia meldunki sprawozdania nitk za mnie tu nic nie zrobi!
nie ma mnie bo jest urlop wszytsko leży na biurku wracam jestem gorzej zmeczona widokiem