Szacunek, ale przecież nie o to chodzi żeby gmina płaciła za błędy ministerstwa.
Szacunek, ale przecież nie o to chodzi żeby gmina płaciła za błędy ministerstwa.
Gratuluje szefowej, żeby każdy kierownik miał takie podejście.Młodypracownik pisze: ↑27 cze 2024, 13:46Może właśnie o to chodzi, żeby były oszczędności. Niby coś dają, żeby nie było ale nie wszystkim. Kto sobie wywalczy będzie miał, a kto nie - zostanie z niczym. U mnie zapotrzebowanie poszło na wszystkich ale jak to nie przejdzie, to szefowa mówiła, że postara się o środki dla mnie z gminy.
Brawo dla Kierownika i do podejścia do tematu.zocha1234 pisze: ↑27 cze 2024, 14:06Gratuluje szefowej, żeby każdy kierownik miał takie podejście.Młodypracownik pisze: ↑27 cze 2024, 13:46Może właśnie o to chodzi, żeby były oszczędności. Niby coś dają, żeby nie było ale nie wszystkim. Kto sobie wywalczy będzie miał, a kto nie - zostanie z niczym. U mnie zapotrzebowanie poszło na wszystkich ale jak to nie przejdzie, to szefowa mówiła, że postara się o środki dla mnie z gminy.