50 % czasu pracy - Dodatek 250zł

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 28 sie 2013, 16:32

a do tego ma dodatkowy urlop 10 dni. Szkoda słów. A do tego kierowniczki wujek jest u nas księgowym w MOPS
~,vvvvvvvvvvvvvvvv

Napisano: 28 sie 2013, 16:32

nnnnnnn
~,

Napisano: 27 paź 2013, 19:49

nie ma czegoś takiego jak 50% w terenie. Pisałam do ministerstwa i mam odpowiedź,że nie ma czegoś takiego. Jutro napiszę Wam co mi odpowiedzieli, bo pismo mam w pracy. Nie ma czegoś takiego, a kierownicy myślą, że są tacy mądrzy bo powtarzają pracownikom takie głupoty bez poparcia artykułem.Powtarzam, nie ma czegoś takiego jak 50% czasdu w terenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Ja

Napisano: 27 gru 2013, 20:17

można prosić o informacje z ministerstwa
~ola

Napisano: 01 kwie 2014, 12:37

do ~Ja
Wyślij jak możesz interpretację ministerstwa w sprawie tych 50% bo mój kierownik twierdzi, że to obowiązuje.
Nie wiem jak inni ale u nas nie ma możliwości być 50% czasu w terenie, tyle jest pracy papierkowej.
~ktoś

Napisano: 30 paź 2014, 14:25

bardzo proszę o interpretację ile czasu ma przepracować pracownik socjalny w terenie
xxyyzz

Napisano: 23 sty 2015, 14:21

Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
alanka
Awatar użytkownika
Referent
Od: 07 mar 2007, 16:04
Zajmuję się:

Napisano: 04 sty 2016, 15:22

Pisałam do ministerstwa pismo i odpowiedziano mi, że zgodnie z at.121 ust.3 ustawy mamy świadczyć pracę socjalną w terenie. Nikt nie ujął nigdzie i nie ma na to przepisu, że jest to 50% czasu. Kierownicy wymyślają bzdury i bzdury powielają uważając się za bardzo mądre osoby. Nie słuchajcie, nie ma czegoś takiego , nie dajcie z siebie zrobić baranów. Nie ma czegoś takiego jak 50% czasu w terenie.
ja+++

Napisano: 22 sty 2016, 14:26

ja+++ pisze:Pisałam do ministerstwa pismo i odpowiedziano mi, że zgodnie z at.121 ust.3 ustawy mamy świadczyć pracę socjalną w terenie. Nikt nie ujął nigdzie i nie ma na to przepisu, że jest to 50% czasu. Kierownicy wymyślają bzdury i bzdury powielają uważając się za bardzo mądre osoby. Nie słuchajcie, nie ma czegoś takiego , nie dajcie z siebie zrobić baranów. Nie ma czegoś takiego jak 50% czasu w terenie.
W 2014 r. mieliśmy w OPS kontrolę z WPS w Lublinie. Bardzo skrupulatnie musieliśmy udokumentować te 50 % w terenie na papierze. Więc nie wydaje mi się aby tylko kierownicy fixsowali na tym punkcie. Żeby nie było, nie jestem kierownikiem ;)
social worker
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 02 maja 2012, 12:11
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x