Niech cię trafi "dukt" zamiast "szlaku". To po pierwsze. A po drugie wykaształcą dzierci właśnie dzięki tym 500,00 zł co miesiąc. Wiem, że boli cię dupa, że wybory wygrał PiS ale naprwdę myślałaś, że społęczeństwo będzie można bez końca straszyć PiS-em i że Po będzie rządziła już wiecznie? Według doktryny Lisa, który nauczał żeby stale atakować widza sensacją, bo inaczej ci idcioci wezmą piltoa i przełączą kanał, działa też PO. Na szczęście ci "idioci" wzięli pilota i przełączyli kanał.
Żalisz się na niskie pensje? No coś ty? Przecież żyłaś pod wspaniałymi rządami, więc chyba powinnaś zarabiać krocie? A nie zarabiasz? No to chyba ktoś cię jednak oszukiwał? Jednka chyb przynajmniej "łopieka" jest w ruinie. Oczywiście, że zarabiamy ile zarabiamy a rodfziny żyją jak żyją. No i ktoś nareszcie próbuje to zmienić. I ja trzymam kciuki by się udało, choć w tej chwili, a być może nawet nigdy, ja z tego nie będę miał nic. Ale jeśli młodzi będą z tego coś mieli to ja się tylko cieszę.
Ps.
A mały rozumek jednak jest twoją domeną. Nie tylko bowiem nie potrafidsz nawet dobrze kłamać to w dodatku sadzisz takie byki ortograficzne, że nie rozumiem, jak mogłaś zrobić maturę. No chyba, że jej nie masz, co nie jest takie niemożliwe ...