Ale spróbuj Ty nie przeczytać nawet projektu do projektu...już kierownik i ludziska mają pretensje..ewalu pisze:u mnie najbardziej "zapracowane" są socjalne ... ostatnio w luźnej rozmowie z kierownikiem powiedziałam, że oni nawet nie przeczytali zmian do swojej ustawy jakie weszły od 1 stycznia .... kierownik: no i co poradzisz ...
nie .... wie .....rzę ..... ( ale tak pozytywnie nie wierzę ) ..... GRATULUJĘ .... WÓDKA Z CIEBIE LECIheiland pisze:Ewalu u mnie tak samo, powiem CI, że nie zanosi się na zmiany.
P.S. tak, już przekazano mi, że mam podwyżkę 2 x pińcet brutto za pińcet plus
Nie wiem czy powinienem się cieszyć ale jak na razie się cieszę a uśmiech mi pewnie zejdzie z dniem 1 kwietnia
no to stoiheiland pisze:Dziękuję ewalu, choć sam jestem jeszcze wobec tego podejrzliwy i z umiarkowaniem podchodzę do tego bo na papierze nie mam jeszcze nic ale może uczcimy to przy szkoleniu na pińcet plus jak także dostaniesz w obowiązki? Było by odpowiednie opicie tego i na temat w sumie nawet przy szkoleniu
Tak ale nie, zresztą nie ważne bo coś innego miałem na myśliewalu pisze:no to stoi![]()
![]()