Czy Twoja Księgowa nie zgadza się z w/w interpretacją ustawy?Misiu pisze:to jak mam rozksiegowac wplaty dla ksiegowej skoro ona musi puscic dochody????????poprawic recznie?
Do czasu jak damy tę konfigurację dla Was, tak jak już pisałem, jeśli macie inną interpretację ustawy, to możecie przestawić wartość parametru z podziałem, obowiązującą w dniu, za który tę starą sprawę wprowadzacie i będzie OK.ja123 pisze:do Sygnity,
sami piszecie że dodacie parametr od kiedy dzielić po nowemu, i każdy sobie wybierze co woli.
Tylko my mamy inny problem, kiedy to zrobicie i czy wszystko będzie działać, bo kasę podzieloną trzeba odesłać dziś i to jest ostateczny termin, i zależnie od tego jaką opcję ktoś wybierze tak musi zrobić czyli podzielić dziś,
a zanim pojawi się taki parmater to pewnie nie będzie już potrzebny, bo wówczas cała kasa będzie już wyegzekwowana i przelana na nasze konto z takimi datami że problem sam zniknie.
No do tego nic nie musisz robić, bo tak domyślnie jest ustawione, boMisiu pisze:ja chcialabym podzielic 20/20/60 kwote z 15-09 co mam zrobic gdzie zmienic????