a ja zrobie wszystko aby tak sie nie stało - HYdE PaRK

Strona 2 z 9    [ Posty: 82 ]

Napisano: 09 maja 2010, 22:28

\"każdy na swoim odcinku pracy\" - toż to tow. Gomółka i tow. Gierek i inni towarzysze karmili nas ponad 40 lat takimi słowami -
~ ?

Napisano: 10 maja 2010, 10:26

zmiana nicku nie chroni ciebie Jan przed ocena, a w mojej porównując się do Rejtana zawiodłeś właśnie przez schizofreniczne zachowania.. Sugerujac leczenie zastanow sie komu ono jest bardziej potrzebne, bo ja o swoje zdrowie psychiczne dbam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 maja 2010, 14:31

\"o co mi chodzi? O przerost formy nad treścią gdzie bardziej liczy się wizerunek niż sam człowiek, gdzie prawo jest stanowione byle jak, gdzie mówi się to co ludzie chcą usłyszeć, a nie to co powinni usłyszeć aby nastąpiły zmiany na lepsze, gdzie mami się ludzi obietnicami bez pokrycia zamiast konkretnie przedstawić swój punkt widzenia i być gotowym na rozliczenie pod rygorem prawnym....\"
Niestety moim akurat zdaniem jest to idealny i dokładny opis prezydentury ś.p. prezydenta oraz - nie bez powodu zakończonych przez obywateli - rządów PiS, Dzibar. I możemy sobie tak dyskutować do u.... śmierci. Tylko że nie tutaj. Po co podnosisz takie tematy na tym forum? Chcesz kogoś przekonać, myślisz, że takimi wypowiedziami zmienisz czyjeś preferencje wyborcze? Jaki w ogóle cel? Do tego, żeby sobie pisać dla samego pisania, naprawdę są inne fora w internecie. Wchodzę na forum OPS.PL i spodziewam się naiwnie, że będzie o pomocy społecznej - w większości faktycznie by było, gdyby nie ty.
jerzozwierz
Referent
Od: 17 sty 2006, 23:22
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2010, 15:06

widzisz jerzozwierz praca socjalna ma troche szersze pojecie niz pomoc spoleczna i chociazby z tego wzgledu wszelkie zmiany rowniez jej dotycza wiec daruj sobie i przyjmij do wiadomosci, ze tak samo jak ty masz prawo sie wypowiadac - tak samo ja mam do tego prawo, a ci co to czytaja rowniez maja prawo wyboru. W niedziele byla piekna ewangelia św. Jana, jezeli jestes wierzacy to mogla ona ciebie wiele nauczyć (o najemnikach i pasterzach). Myśle, ze jak pracownicy socjalni zaczna prace socjalna postrzegać w charakterze pasterstwa, a nie najemnictwa) mentalność twoja zmieni się o 180 stopnii tego typu wpisy stana się historią. Czego sobie i tonie życze
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2010, 15:41

Zależy od punktu wiedzenia, dla mnie praca socjalna jest elementem pomocy społecznej.
~MARTA

Napisano: 10 maja 2010, 17:23

Masz świętą rację Dzibar i widzę, że jedyny sposób zachowania zdrowego rozsądku to skorzystać z prawa do nie czytania twoich postów. Co od dnia dzisiejszego czynię.
Do moderatora: rozumiem ostrożność w postępowaniu wobec takich wątków - można narazić się o oskarżenia o stronniczość i cenzurę. Jednak uważam, że zbytnia asekuracyjność również nie jest wskazana - niedługo w ogóle trudno tu będzie znaleźć wątek o tematyce pomocy społecznej. W takich przypadkach proponowałbym Hyde Park.
jerzozwierz
Referent
Od: 17 sty 2006, 23:22
Zajmuję się:

Napisano: 10 maja 2010, 19:48

~ kwiatek

Napisano: 11 maja 2010, 1:53

Ciekawe!
~Domi

Napisano: 11 maja 2010, 9:41

jak widać \"wolna kultura\" nie jest pastwiskiem, które się wyczerpuje, wręcz przeciwnie - urozmaica i przyciąga do strony. Dlatego cokolwiek postanowisz jerzozwierz to ja będę decydowała gdzie i kiedy mam się odezwać. Na tym polega demokracja
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 11 maja 2010, 15:34

...demokracja, toteż jerzozwierz się odezwał
~Jola

Strona 2 z 9    [ Posty: 82 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]