A jednak żyrandol najważnieszy - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 04 paź 2015, 19:14

Ale yaya, Komorowski po przegranych wyborach zabiera ze sobą żyrandol. Można by tę wierność strażnika żyrandola porównać nawet do psiej wierności i nawet można byłoby sie tym wzruszyć, gdyby nie było to żałosne:

"- Znam Bronisława Komorowskiego jako wyjątkowo uczciwego i solidnego człowieka, więc myślę, że jest na to jakieś wytłumaczenie - stwierdziła premier Ewa Kopacz pytana o listę 300 przedmiotów, jakie z Pałacu Prezydenckiego i Belwederu "użyczył" Bronisław Komorowski. Portal niezalezna.pl ujawnił pełną listę Komorowskiego, na której znalazł się m. in... zabytkowy żyrandol.

Nie tylko fotele, stoły, zegarki, ogromną niszczarkę za blisko 100 tys. złotych, ekspres do kawy, 30 kieliszków do picia wódki, komputery, tablety, mikrofalówkę, telewizor i sejf. Jak ustalił portal niezalezna.pl, Bronisław Komorowski, żegnając się z urzędem prezydenta, "użyczył" od Kancelarii Prezydenta również żyrandol. Jako pierwsi ujawniliśmy pełną listę kilkuset przedmiotów, jakie były prezydent zabrał ze sobą do siedziby Instytutu Bronisława Komorowskiego."
aleyaya

Napisano: 05 paź 2015, 12:48

no co? lubi żyrandole
córka

Napisano: 05 paź 2015, 13:50

ja bym też wszystko wziął.
Mapet

Napisano: 06 paź 2015, 19:23

A teraz Komoruski z Bolkiem robią za cinkciarzy. No cóż, natura ciągnie wilka do lasu:

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/cinkcia ... emy/kws42f

Można napisać, że nareszcie robią to co naprawdę potrafią.
vader

Napisano: 07 paź 2015, 8:17

Jeszce gorzko zapłaczecie pod PISiorskim butem. Zatęsknicie za władzą nie zaglądającą pod pierzynę i do talerza. Z rozrzewnieniem będziecie wspominać tych komediantów i nieudaczników. Żyliście jak chcieli, robili co chcieli i mogli opluć kogo chcieli i jak chcieli - choćby na tym forum. Ale to się może zmienić, gdy do koryta dopchają się osobniki tak zawistne jak wy. W normalnym kraju prezydenta się szanuje. Jaki by nie był-jest wybrany przez większość. Ale zdaje się wy tego nie rozumiecie i was to nie dotyczy.

Co do wyprowadzki - też bym zabrał co moje.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 07 paź 2015, 14:44

Panie Prezydencie- niech się Pan nie przejmuje tym żyrandolem, specjalnie dla Pana i wszystkich zazdroszczących żyrandola Sia i " Chandelier" ( tł. żyrandol).Ja też lubię żyrandole, mam w łazience, taki ala- pałacowy, prezydencki :)

https://www.google.pl/webhp?sourceid=ch ... chandelier

ps. Jedni lubią zbierać grzyby a inni żyrandole. :lol:
Anioł

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem