Co takiego jest w HP? - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 07 paź 2015, 8:59

Co takiego dzieje się w dziale "Hydepark", że admin wprowadził tam konieczność rejestracji i logowania się?
enigma

Napisano: 07 paź 2015, 9:02

brak wolności słowa buahahahahaha
...

Napisano: 07 paź 2015, 9:24

powodem jest wulgarny język jak gościa w/w , obrażanie, zniesławienie, pomawianie, itd.
..>>

Napisano: 07 paź 2015, 9:26

wiele było gorszych i było dobrze???
...

Napisano: 07 paź 2015, 9:40

Prześledziłem uważnie HP i zauważyłem, że został stamtąd usunięty jeden topik. Chodzi o prowokatorski wpis na temat księży homoseksualistów. Oczywiście nie dlatego ten topik został usunięty. Solą w oku zapewne stała się odpowiedź na prowokację i przytoczona historia francuskiego lewicowego polityka, chyba kiedyś nawet europosła - pedofila, który nie siedzi w więzieniu za swoje czyny pedofilskie i nigdy nie został nawet postawiony w stan oskarżenia lecz jest przyjmowany z honorami na europejskich salonach politycznych a francuski urząd skutecznie blokuje informacje na jego temat w Iternecie, choć żaden sąd nie zabronił ich publikowania.

Tak więc KK katolicki można bezkarnie atakować, obrażać i zniesławiać ale prawdy o lewackich pedofilach nie wolno ujawniać.
żółwik

Napisano: 07 paź 2015, 9:50

mój o dobrych uchodźcach też zniknął
...

Napisano: 07 paź 2015, 10:25

nauczycie się posługiwać językiem polskim. Uwierzcie, można i trzeba nawet krytykować ale bez wulgaryzmów i chamstwa.
Ty ...>> przechodzisz samego siebie.
..>>

Napisano: 07 paź 2015, 10:41

Ok, to proszę aby admin usunął wszelkie wpisy z wulgaryzmami. Nie tylko te dotyczące uchodźców i lewaków. Zauważyłem bowiem czytając wpisy, że jest dość duża akceptacja wulgarnych wpisów pod adresem katolików i jakoś to pozostaje bez reakcji. No więc albo zwalczamy wulgaryzmy albo udajemy, że je zwalczamy i pod tym pretekstem usuwamy niepoprawne politycznie wpisy. Pozdrawiam Wielkiego Brata. Czuwaj!
melania_a

Napisano: 07 paź 2015, 10:43

Widzę, że niejaki autor wie więcej od admina na temat przyczyn usuwania postów. Czyżby donosiciel?
pablito

Napisano: 07 paź 2015, 11:00

O czym my mówimy.
Sypały się wulgaryzmy, drwiny, w stronę personalną głowy państwa, osób innych, nie do przyjęcia.Dotyczyły katolików, innowierców, obcokrajowców itd, itd.
ajksh

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem