A miało być tak pięknie - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 08 paź 2015, 19:29

A podobno edukacja seksualna i dostępność środków antykoncepcyjnych mają działać na mniejsze zainteresowanie seksem i mniej ciąż. A jak jest w Wielkiej Brytanii, która przoduje w edukacji seksualnej? Poniższa informacja obnaża fałsz lewackiej ideologii, jakoby wczesna edukacja seksualna powstrzymywała młodych ludzi od uprawiania seksu:

"12-latka z Irlandii Północnej zaszła w ciążę. Choć historia zszokowała mieszkańców Wysp Brytyjskich, dziewczyna najmłodszą matką w historii kraju nie będzie. Okazuje się, że najmłodsza matka w Wielkiej Brytanii miała... zaledwie 11 lat.

Jak wynika z informacji Radia ZET partnerem 12-latki i ojcem dziecka jest 19-latek.

Zgodnie z brytyjskim prawem odbywanie stosunku seksualnego dozwolone jest po ukończeniu 16 lat. Stosunek z osobą nieletnią w świetle przepisów traktowany jest jak gwałt. Grozi za to nawet dożywocie.

Ze statystyk wynika, że Wielka Brytania ma największy odsetek nastolatek zachodzących w ciążę."
qwerty_w

Napisano: 08 paź 2015, 19:46

Przyczyna/skutek

Sposób na życie w roli nieletniej matki?

Spotkałem się z opinią, że wczesne macierzyństwo w UK jest pod szczególna ochroną państwa,

takie matki mogą liczyć na szczególnego rodzaju opiekę i wsparcie finansowe.
angoc

Napisano: 08 paź 2015, 19:51

tak robią musliny z "kobietami", no dawaj, zablokuj, bo niewygodne
...

Napisano: 08 paź 2015, 20:38

Widzę, że kolega/koleżanka postrzega świat przez okulary szczególnego rodzaju paradygmatu.
angoc

Napisano: 08 paź 2015, 20:45

co to jest anomia? nie sądzicie, że można dyskusję na temat jak wyżej rozwinąć w oparciu o to pojęcie? Można spróbować.
..>> prześledziłam parę stron Forum i stwierdzam ( nie obraź się ), że posługujesz się językiem niemalże gwałtu w sensie o przemocy mówisz przemocą. Jakkolwiek słuszne są Twoje obawy.Ja się ciebie boję kiedy wrzucasz tekst. Pamiętam ten wątek wyrzucony " Pier..lone musliny " itd.
Więc ja chowam się za plecami angoc, kiedy cię widzę. Rozumiesz mnie.?
Anioł

Napisano: 08 paź 2015, 21:33

Powstrzymano seanse nienawiści!

Od wielu tygodni w dziale HP na forum ops.pl wylewał się jad przypominający seanse nienawiści z orwellowskiego świata roku 1984. Przypominało to codzienne pranie mózgu obrazami masakr, gwałtów i rozmaitych niegodziwości, których sprawcami są imigranci, uchodźcy z Syrii, muzułmanie. Prezentowane były przede wszystkim skrajne przypadki zachowań, co mogło sugerować, że każdy uciekinier z krajów Bliskiego Wschodu stanowi potencjalne zagrożenie dla życia mieszkańców Europy, a nie jest to prawdą!

Orwell 2 Minutes of Hate
https://youtu.be/t4zYlOU7Fpk
angoc

Napisano: 08 paź 2015, 22:16

od kiedy jesteś na forum ...>>, pamiętasz rok 2013 tutaj?
Anioł

Napisano: 08 paź 2015, 22:30

czy to jest mój język gwałtu i przemocy, czy większości "uchodźców ", pewnie lubisz bardziej taki język w ich wydaniu, powodzenia
...

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x