A WYNAGRODZENIE - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 03 mar 2015, 19:07

Wiem, że moje pytanie zabrzmi naiwnie, ale chce dowiedzieć się od WAS, od czego zależy Wasze wynagrodzenie. Mam nowy (fa)-stary pracownik jst. 20 lat (przeniesienie). Mój przyszły szef powiedział, że otrzymam niskie wynagrodzenie, bo będę wypłacał tylko 90 tys./m-c świadczeń i do "obsługi" 130 dłużników. Na moje pytanie ile to będzie - 2500 brutto (ze stażowym). Dla mnie to trochę śmieszne, ale może wygłupiam się?! Mam czas na podjęcie decyzji do 15 marca. Proszę o opinie, czy to prawda, że nie mogę więcej dostać, czy mój przyszły chce mnie wpuścić w kanał?
STACH

Napisano: 04 mar 2015, 8:27

uwierz że 2500 brutto to nie jest mało- jak za samo prowadzenie FA w takim zakresie jak piszesz- ja nie narzekam, ale jak czasem poczytam Forum to ludzie pracuja za najniższa krajową...
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 04 mar 2015, 9:28

za najniższą? Ja prowadzę FA i KDR, jestem na umowie zlecenie, 1198 na rękę. Mam nadzieję, że pocieszyłam.
galax

Napisano: 04 mar 2015, 12:12

mało, mało, ciężko jest utrzymać z pracy w administracji samorządowej, więcej dostaniesz w sieciówkach typu, netto czy biedronka
wika2

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x