aborcja postęp - HYdE PaRK

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 01 wrz 2015, 15:11

betonowy pisze:Spokojne, spokojnie, zaraz siostra przyjdzie i da pigułkę.
betonowy ..dobry tekst.;), ja się uśmiałam .. Pani faktycznie była mocno pobudzona przez dobra chwilę,widzisz jak sprawnie odwróciłeś uwagę pacjenta, już nie jest agresywna, nawet się śmieje ..
Emilka.

Napisano: 01 wrz 2015, 15:32

Sowietka i lewak, prawdziwa międzynarodówka. Emilka, popracuj trochę nad swoim rynsztokowym poczuciem humoru. Ale nie ma się co dziwić, ruski człowiek tępy dowcip.
benek

Napisano: 01 wrz 2015, 15:50

Roboty dziś sporo miałem i nie miałem czasu droczyć się z wami. Uluźni mi się trochę to poobrażam wasze uczucia religijne. Lubię patrzeć jak wychodzi diabeł z obrońcy krzyża.
betonowy

Napisano: 01 wrz 2015, 17:11

oj benek ...ruski człowiek ? wrrr...
co do poczucia humoru..betonowy bije was na głowę, prawdą, którą przemyca..
Emilka..

Napisano: 02 wrz 2015, 10:32

No tak, jak mawiał śp. ks. Tischner jest prawda, święta prawda i goowno prawda. Betonowy "przemyca" właśnie tą trzecią ale jeśli Emilka lubisz taplać się w szambie to wolny wybór.
kalina

Napisano: 02 wrz 2015, 10:51

Kalina
ks. Tischner mówił o wiele więcej..Słabo Go znasz i rozumiesz , skoro cytaty przeplatasz tekstem na kanwie taplania i szamba w stosunku do adwersarza. Tischner użył żartobliwego porównania- ale o zagadnieniu myślał na poważnie;);) . I tu betonowy obnażyłby po raz kolejny, tym razem Twoją głupotę...o tym mówiłam.

Kiedyś miłość bliźniego wyrażała się w poleceniu "nie będziesz zabijał nieprzyjaciół". A teraz do tego przykazania doszło nowe: "będziesz rozumiał nieprzyjaciół". Musisz rozumieć, bo nieprzyjaciel ma ci bardzo dużo do powiedzenia o tobie samym, o twojej własnej sytuacji.
Emilka.

Napisano: 02 wrz 2015, 15:38

Głupia to ty jesteś i to bezgranicznie. Wymądrzanie się nie jest mądrością lecz dowodem głupoty. Nie posługuj się betonowym no chyba, że to ty nim jesteś. Uważaj żebyś za chwilę nie zachęła fruwać, jak gołębica.
kalina

Napisano: 02 wrz 2015, 15:58

Kalina, nie przejmuj się. Zawsze najgorszym typem ludzi byli są tacy ludzie, którzy dla osiągnięcia własnych celów posługują się złem. Taka jest Emilka. Od tych ludzi trzeba trzymać się jak najdalej bo zarażają "trądem".
sebastian

Napisano: 02 wrz 2015, 17:20

kalina,zieje głupotą, trądem i szambem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wakacje

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x