ak wygląda praca asystenta rodziny, co możecie podpowiedzieć, jakie są zarobki?? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 28 lut 2013, 12:19

jak wygląda praca asystenta rodziny, co możecie podpowiedzieć, jakie są zarobki, jaka umowa i warunko??
~kasia nowa aksia nowa

Napisano: 28 lut 2013, 12:32

W Krakowie coś około 1600 na rękę, umowy podpisywane na rok \"a potem się zobaczy\". Kokosy.
~krk

Napisano: 28 lut 2013, 15:35

jak poznam kiedyś jakiegoś asystenta to Ci odp. na to pytanie. narazie znam takich osób - bo ich nie ma w moim regionie i nie będzie przez jakiś czas jeszcze ( a może wogóle).
~Fasola

Napisano: 28 lut 2013, 15:36

poprawka:nie znam
~Fasola

Napisano: 28 lut 2013, 16:22

to umowa zlecenie bo z projektu czy jak??
~kasia nowa aksia nowa

Napisano: 28 lut 2013, 19:44

dwa lata z rzędu dorabiałam jako asystent poza moim powiatem(kn więc ten \"fart\" bo mimo, iż mam lepiej niż kp to i tak muszę szukać dodatkowej roboty żeby własne dzieci wykarmić) było to z projektów i chyba tylko co weszło więc w pierwszym roku miałam 100 na godz więc total wypas, w drugim już 40 :) oczywiście zadania projektowe na 8 miesięcy. Teraz jest jeszcze gorej i raczej nie na godz tylko miesięcznie. W naszym regionie ani tam gdzie wcześniej jeździłam nie ma na etacie żadnego asystenta. Pracy jest naprawdę dużo jeśli chce się aby były jakieś efekty, dodatkowo masa papierologii. Jak mówię wszyscy asystenci, których znam sa z projektu i na kilka miesięcy
~gocha

Napisano: 01 mar 2013, 10:22

no tak ale to umowa zlecenie? i tak mało godzin w tygodniu? to prawda, że nie można być asystentem w miejscu gdzie się pracuje??
~katarzyna warszawa

Napisano: 01 mar 2013, 18:42

umowa zlecenie
~gocha

Napisano: 04 mar 2013, 10:30

a z kim jeździsz na wywiady?
~katarzyna warszawa

Napisano: 05 mar 2013, 14:57

praca jest w godzinach normalnych, tzn. jak pracownika socjalnego czy poza godzinami są wyjazdy w teren?? Z kim jeździcie??
~katarzyna warszawa

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x