Akcja \"znicz\" - HYdE PaRK

Strona 3 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 28 paź 2011, 18:05

No właśnie.
Tego się trzymajmy.
To dzień refleksji i wspomnień a nie necro-kicz.
~Adam

Napisano: 29 paź 2014, 18:10

Futra przygotowane? Kozaczki zamówione?
Pamiętajcie że z niektórymi widzicie sie tylko ten jeden raz w roku.
Adam29

Napisano: 29 paź 2014, 21:46

futra niemodne, kozaczki niepotrzebne bo słonko będzie, jesteś sto lat za murzynami buahahahahaha
...

Napisano: 30 paź 2014, 20:55

No co ty !
Modele z kolekcji jesień - zima 2014/15 Prada, Hermes, Marni -bardzo modne i kolega dobrze pisze.Może być że niektóre panie socjalne mają takie dzieło sztuki w szafie.
Nie mają :? ??
emilka14

Napisano: 31 paź 2014, 9:52

No to masz problem Adam, skoro wszystko kojarzy się ci z jednym. Ja wiem, że ludzie są różni i kierują się różnymi pobudkami. Twój prowokatorski, obleśny atak jest zwyczajnie głupi. Każdy ma wolną wolę i może świętować ale nie musi. Nikt cię do niczego nie zmusza. Ja potrzebuję takiego jednego dnia pamięci o moich bliskich zmarłych, bo w zapędzeniu dnia codziennego często nie mam nawet chwili na refleksję. Ten dzień pozwala na zatzrymanie szalonego pędu i uświadomienie sobie, że pewnego dnia traci znaczenie majątek, pozycja społeczna, ambicje, opcja polityczna. Choć z tą opcją polityczną to jedynie Pan Bóg wie, czy naprawdę traci to znaczenie.
Jak we wszystkim, ludzie kierują się własnym gustem. O gustach podobno nie dyskutuje się.
Adam, czekam na twoje wynurzenia na temat kiczowatej Parady równości.
wiesława

Napisano: 31 paź 2014, 14:38

oj Wiesława daj spokój. I ty niestety również... podobnie jak miliony Polaków w tym dniu kombinujesz gdzie zaparkować samochód, ( nierzadko klnąc w aucie) myślisz też w co się ubrać żeby nie wyglądać jak dziad,chcesz kupić co nie co na grób -a tak naprawdę po prostu chcesz mieć wolne. Wieczorem zmęczona przychodzisz do domu i tyle po sprawie.
Więc po co te wynurzenia o zamyśleniu i autentycznej refleksji nad przemijaniem Życia.

ps. Ja ten dzień traktuję jako okazję do refleksji nad sobą, nad tym co mogę osiągnąć i jak to zrobić, żeby coś mnie nie ominęło. W tym dniu deklaruję, że muszę przyśpieszyć i zwiększyć obroty na max .
Na cmentarz idę późnym wieczorem po prostu na spacer ..
emilka14

Napisano: 31 paź 2014, 14:53

".... tam mnie nie szukajcie, tam mnie nie ma...." emilka Go znalazła w innych: pokrzywdzonych, zprzemocowanych, oskubanych, maltretowanych, ułomnych, chorych i cierpiących, znalazła, tylko do niej jeszcze to nie dotarło, ze to jest ten, oddała się jemu na max buahahahaha
...

Napisano: 31 paź 2014, 15:27

proszę cię nie przynudzaj mi litaniem w stylu za pokrzywdzonych, chorych, ułomnych i jakichś "zprzemocowanych" cokolwiek to znaczy. Kup znicza ! zapal i się zrelaksuj...
emilka14

Napisano: 31 paź 2014, 15:33

do refleksji na temat przemijania dołożyłbym refleksję nad własną osobą
Hans

Napisano: 31 paź 2014, 20:55

przeca ty nie wierzysz w znicza ani w chryzantema buahahahaha
...

Strona 3 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem