aktywny samorząd 2013 - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 05 gru 2012, 12:48

Mam pytanko do osób zajmujących się as. Czy w 2013 roku będziecie przyjmować wnioski od stycznia, czy będą wyznaczone terminy przyjmowania wniosków. Gdzie to jest określone, bo widzę , że sprawa jest dyskusyjna.
~ia

Napisano: 05 gru 2012, 13:06

jeszcze nie ma żadnych wytycznych ale na pewno nie będziemy przyjmować od stycznia, marzec to najwcześniej
~pcpr

Napisano: 05 gru 2012, 13:22

A ja ma pytanie dot. zasad czy procedur. Czy określaliście zasady dotyczące sposobu rozpatrywania wniosków poprzez zarządzenie wewnętrzne czy przez zarząd.
~basia

Napisano: 05 gru 2012, 14:17

a dostaliście już informację odnośnie planowanego rozszerzenia zadań w ramach aktywnego samorządu w 2013r. ? tzn dodanie nowych form wsparcia : pomoc w uzyskaniu wykształcenia na poziomie wyższym, pomoc w zaopatrzeniu w protezę, w której zastosowano nowoczesne rozwiązania techniczne itp. co Wy na to?
~ilona

Napisano: 05 gru 2012, 14:47

Co ja na to? właśnie melisę sobie zaparzyłam, bo mnie zaraz szlag trafi !
~V

Napisano: 05 gru 2012, 15:21

A ja kawę i zastanawiam sie kto to ma zrobić??? Już teraz sie nie wyrabiamy.
~ŁG

Napisano: 06 gru 2012, 9:15

podobno przejmujemy tez \"studenta\"
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 06 gru 2012, 9:56

i kilka innych cudownie uszczęśliwiających osoby niepełnosprawne programów :]
~pcpr

Napisano: 06 gru 2012, 11:18

Dokładają nam zadań, zaznaczam trudnych zadań ale pytam, co dalej? Czy za tym wszystkim ida etaty ?Czy ktoś dostanie dodatkowe środki za wykonaną pracę? Nie wiem jak Wy ale ja nie dostanę nic!!!! Żałosne to wszystko i smutne....Jedno jest dobre, nasi Wnioskodawcy mają zdecydowanie bliżej miejsca zamieszkania pomoc!!!!Założenia progamu są dobre ale czy one są dobre dla nas pracowników ?!
~Elżbieta

Napisano: 06 gru 2012, 12:53

Ja bym sie nie zgodzila pracowac w AS gdybym nie miala dostac dodatku za ta prace. Wciaz jednak nie wiem za ile pracuje, bo to sie okaze jak rozlicze ostatni wniosek. No i zobacze czy oplaca mi sie w tym pracowac w przyszlym roku czy nie. Kazdy grosz sie liczy, ale mam jeszcze troche wlasnej godnosci i nie bede tyrac za kogos i za grosze.
~AAn

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x