Anders Behring Breivik ze mną pracował - HYdE PaRK

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 26 lip 2011, 18:42

Jakich chemikaliów? Jedyne co zostało w Polsce zakupione to nawozy.

Ty nie jesteś śmieszny tylko wre.dny. Gdy ktoś opluje Polskę lub Polaka to bagatelizujesz sprawę ale gdy w taki sam sposób oczernić inną nację to wówczas zrobisz z tego straszliwy problem. Typowe dla ka.nalii.
~lena

Napisano: 26 lip 2011, 18:49

To nie żadna nadinterpretacja a jedynie dowód na antypolską kampanię prowadzoną systematycznie, która rzeczywiściwe ma za zadanie wpędzić nas w kompleksy.

Już w tym topiku insynuowałeś, że olo jest i.diotą a tymczsem on bezbłędnie wyczuł intencje Adama.

Dlatego twoje pogardliwe nazwanie mnie i.diotą przyjumuję, jako największy komplement i potwierdzenie moich argumentów.
~bilbo

Napisano: 26 lip 2011, 19:37

podobnego pisio idi oty dawno nie czytałam!!!!!!!!!!!!!!!
~do bilbao

Napisano: 26 lip 2011, 21:01

heheh, lena, a nawozy, czy ich komponenty, to nie chemikalia? widzę, że doskonale korzystasz z prawa do bycia id.iotą... a jeśli chodzi o szczegóły, to nie nazwałem tym mianem wprost, tylko konsekwentnie stwierdzam, że jak ktoś bardzo chce, to może sobie z prawa bycia nim korzystać do woli.
:)))
poza tym, jest ślad prowadzący niestety do polski, to normalne, że odpowiednie służby badają go prowadząc postępowanie. jeśli jednak ktoś traktuje to jako opluwanie polski, to muszę niestety stwierdzić, że korzysta jak najbardziej z przytoczonego przeze mnie wyżej prawa.
~p

Napisano: 26 lip 2011, 21:20

BRAWO!!!!
~do ~p

Napisano: 26 lip 2011, 21:52

BRAWO!!!!
~ja też

Napisano: 26 lip 2011, 22:04

Pismaki - bo to nie są dziennikarze- bardzo szybko, łatwo i bez zastanowienia robią z czegoś aferę. Gdyby odpowiadali, choćby finansowo, za pisanie bzdur może trochę by się zastanowili. Niestety wszędzie szukają sensacji, często krzywdząc tym ludzi, ale człowiek dla nich nie jest ważny. Nakład się liczy!
~socjal

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x