I to mówi minister polskiego rządu? I kto bardziej szarga dobre imię Polski na arenie międzynarodowej? Czy taki nic nie znaczący Rydzyk czy minister rządu RP? Hańba!
Myślę, że Sikorski mógł mieć na myśli takich internautów, jak \"p\", \"adam\", \"betonowy\", którzy ukrywając się za anonimowymi nickami pomawiają, oczerniają, obrażają. Ich jedynymi argumentami najczęściej są \"nie bo nie\" albo \"tak bo tak\". Lub też \"nam wolno a wam nie\".
Powyższy wpis \"p\" jest przykładem arogancji i pogardy dla całego polskiego społeczeństwa.
Podobno w UE walczy się z dyskryminacją i stygamatyzacją. Dlatego coraz częściej nie mówi się i nie pisze o zbrodniach niemieckich czy rosyjskich ale o nazistwosklich czy NKWD. Jednak zupełnie inaczej postępuje się z Polską i Polakami. Nie dość, że pomawia się cały Naród, to jeszcze robią to nasi przedstawiciele. Wstyd i hańba!
Cytat:
\"Przypominam że ten Norweg jest zagożałym sympatykiem obłędnych poglądów pisu i lpr. To właśnie do tego prowadzi chory religijny fanatyzm niemawiść rasowa i religijna ksenofobia i homofobia to reprezentuje ta chora sekta religijno polityczna pisu ze szwadronami zrytych umysłowo wyznawców szarlatana Rydzyka. Tylko czekać aż mohery zaczną mordować z krzyżami i różańcami w ręku z okrzykiem Jaroslaw Jarosław. To niestety do tego prowadzi nienawiść elektoratu pisu wybuchnie i zaczną zabijać bo to chory fanatyzm.Zobaczycie\"
Tymczasem to własnie takie teksty, ja ten powyżej rozsiewają nienawiść i pod wpłwem takich wypowiedzi Ryszard C. podjął decyzję o mordowaniu tych wstrętnych pisowców i moherów!
Pora otrzeźwieć. To nie PiS i nie mohery rozsiewają nienawiść! Nie można być głuchym i ślepym na fakty.
Oby PO rządziło jeszcze i dwie kadnecje ale wszakże pod jednym warunkiem: niech zaprzestaną niszczenia moralnych podstaw życia publicznego. Nie ma niczego gorszego w procesach wychowawczych gdy mówi się jedno a faktycznie robi co innego.
To własnie dlatego tacy internauci, jak \"p\" potępiają każdą nawet najdrobniejszą krytykę swojego obozu politycznego ale są ślepi i głusi na o wiele bardziej poważne wykroczenia członków swojego obozu. Im po prostu wolno więcej, bo uważają się za lepszych, za \"wybranych\".
Nie chcę być niesparwiedliwy ale anonimowy cytat z netu jest w takim stylu, że tylko trzech polityków mozna byłoby o to posądzić: Niesiołowski, Kutz lub Palikot.