dzibar nie rozumie, że znow się ośmiesza wtryniając sie w ten post
co do zadry, jest wolność slowa więc piszemy co chcemy, dzibar zalewa nienawiścią wszystkich i wszystko co nie kaczyńskie i dzibarowate, ja się z tym nie zgadzam i już
Nie ze wszystkim o czym pisze Dzibar się zgadzam. Dziwią mnie jednak ataki na jej osobę i próba ośmieszenia niemal każdej kwestii na którą zwróci uwagę. Przyczyną jest chyba odruch Pawłowa - instrumentalne uwarunkowanie na kwestie dot. myśli innej niż lansowana przez politycznopoprawne media? Możecie być z siebie Państwo dumni! Dumni z siebie mogą być również osoby, które tak skutecznie uwarunkowały Państwa świadomość.
oj, kolejna durnota!
nie jestem pod wplywem żadnych lansów, ale to co na tym forum wyczynia dzibar budzi wstręt i zażenowanie - niezależnie pod ktorych mediow jest wplywem
odkrywanie obłudy budzi twój wstręt ~~oko - wszak ja nic więcej nie robię tylko staram się poprzez przedstawianie faktów odkryć prawdę i jak widać ta prawda w ~~oko kole i nawet \"budzi wstręt\"
Pranie mózgów bywa tak skuteczne, że osoby omamione przez sekty zaprzeczają jakoby były omamione. Tak samo jest z tymi omamionymi poprawnością polityczną.
Chłopie, czy sam na to wpadłeś czy ktoś ci podpowiedział nową strategię? Wszak nie od dzisiaj wiadomo, że metoda ignorowania jest jedną z wielu metod zwalczania wrogów.