Apel do mediów
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Apel do mediów
w moim przekonaniu sprawa nie jest przegrana tylko w imie prawa sztucznie przeciagana jak wiekszosc spraw w tym kraju ( to sie nazywa wykańczać w bialych rękawiczkach) - dobrze, że jest internet - preędzej czy poźniej dojdziemy i do tego co to jest naprawdę PRZEMOC i jak jej przeciwdzialać - ale ryba psuje się od glowy - dlatego trzeba patrzeć uważnie na głowę
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Apel do mediów
jak temat staje się zbyt ważny czy ciekawy to trzeba ośmieszyć rozmowcę - przeciez to juz takie oklepane, ze nawet nie ma co powtarzac, ale zdecydowalam sie aby jakiegos niedoinformowanego ( czy udajacego) naprowadzić na wlasciwy tor.
Jest rzeczą wiadomą, ze duzo sie bedzie teraz dzialo w internecie, bo niektorzy dopiero teraz zaskakują jakie sa jego( jakie daje Internet ) mozliwości - no i stąd ten cynizm, ktory po mnie osobiscie spływa
Jest rzeczą wiadomą, ze duzo sie bedzie teraz dzialo w internecie, bo niektorzy dopiero teraz zaskakują jakie sa jego( jakie daje Internet ) mozliwości - no i stąd ten cynizm, ktory po mnie osobiscie spływa
Dzidka
Oprócz Apel do mediów - HYdE PaRK przeczytaj również:
Od dziś ja też robię wklejki
Trochę świeżej poezji
Wolontariusze poszukiwani
prosze o pomoc
chyba \"rząd\" nie może przeżyć takich wyników
czekam na podobny tekst w naszej prasie, dot. rządu w Polsce
to jest Gość
NĘKANIE
Ze szczególna dedykacją
Potrzebuję pomocy finansowej
Nie ma BOLKA zdaniem Sądu
gdzie ci durnie, którzy tak zachwalali rząd po-psl?
Tajemnicza sprawa
szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :)
DYSKRYMINACJA
to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości