Na poprzedniej stronie zamieściłam treść e-maila z PFRON-u w podobnej sprawie.Tomasz1981 pisze:ma już ktoś jakąś odpowiedź?
możesz mi to w pdf tu zamieścić?PCPR-T pisze:Na poprzedniej stronie zamieściłam treść e-maila z PFRON-u w podobnej sprawie.Tomasz1981 pisze:ma już ktoś jakąś odpowiedź?
Bardzo chciałabym, ale nie widzę u siebie opcji dołączania załączników. Ewentualnie mogę przesłać Ci tego e-maila, tylko podaj namiary.Tomasz1981 pisze:możesz mi to w pdf tu zamieścić?PCPR-T pisze:Na poprzedniej stronie zamieściłam treść e-maila z PFRON-u w podobnej sprawie.Tomasz1981 pisze:ma już ktoś jakąś odpowiedź?
prześlij mi tę odpowiedź na meila wraz z pytaniem, dziękiKola pisze:Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.
A możesz tu wkleić?Kola pisze:Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.
czyli potwierdzili to co napisali w wyjaśnieniu o którym pisałam wcześniejKola pisze:Dostałam odpowiedź z W-wy. Jeśli dofinansowaliśmy np. w zeszłym roku w ramach AS do jakiejś części i nie upłynęła na nią gwarancja, to nie możemy udzielić dofinansowania do kolejnej.