AS - proszę o pomoc!!!! - Aktywny Samorząd

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 21 paź 2016, 10:23

zasady są uszczegółowieniem treści programu, tak mi się wydaje; skontaktuj się ze swoim oddziałem i ustal co i jak można, albo najlepiej z warszawą, bo jak życie pokazuje, w oddziałach zdarzają się różne wyjaśnienia
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 21 paź 2016, 10:24

Ja miałam już przywracanie terminu poprzedniego semestru, ale w związku z tym, ze tym momencie osoba leżała w szpitalu, albo akurat odwoływała się od decyzji w sprawie wydanego orzeczenia, ale jak ma mi argumentować i dokumentować osoba, która przegapiła termin, bo myślała, że do końca października może składać (nie wspomnę, że próbuje mi wmówić, że JA jej tak powiedziałam :evil:)
Co więcej, to właśnie ona złożyła mi do 30.09 wniosek z przywróceniem terminu, dotyczący semestru letniego 2016. Przyjęliśmy jej tłumaczenie. Wtedy jeszcze nie była po obronie pracy mgr (zresztą dalej chyba nie jest, albo akurat obroniła się) i teraz dymi.
Przecież ja nawet, jeśli mogłabym przyjąć, to oznacza zmiany w załącznikach do sprawozdań. Poza tym, zapotrzebowanie już zgłoszone!
PCPR-T

Napisano: 21 paź 2016, 10:33

Z tego co przeczytałam u Ciebie PCPR-T, również mieliście przypadki przywracania terminu,nie mówię o osobach, które "przegapiły" termin, ale z powodów niezależnych.
Napiszę do Wa-wy z tym także.
maaaaaa

Napisano: 21 paź 2016, 11:06

maaaaaa pisze:Z tego co przeczytałam u Ciebie PCPR-T, również mieliście przypadki przywracania terminu,nie mówię o osobach, które "przegapiły" termin, ale z powodów niezależnych.
Napiszę do Wa-wy z tym także.
Wrzuć proszę odpowiedź.
PCPR-T

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem