też tak kiedyś robiłem i głupi byłem!!! teraz jak nie ma uzupełnionej to wracam im wniosek a jak upierają się i składają to piszę pismo o brakach we wniosku i daję termin na uzupełnienie, jak nie uzupełnią to odmowa dofinansowania z powodu niekompletnego wniosku. jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś nie uzupełniłPCPR pisze:Dokładnie!!! A tabela o wcześniejszych dofinansowaniach - NIKT nie ma jej wypełnionej. Siedzę i grzebię w segregatorach z poprzednich lat.
Robimy dokładnie tak samo. Czego nie ma - to pisemko. 30 dni na uzupełnienie. Nic nie robimy za wnioskodawców ( przynajmniej w kontekście tych którzy wszystko mogą bez problemu zrobić samodzielnie).pcprkolb pisze:też tak kiedyś robiłem i głupi byłem!!! teraz jak nie ma uzupełnionej to wracam im wniosek a jak upierają się i składają to piszę pismo o brakach we wniosku i daję termin na uzupełnienie, jak nie uzupełnią to odmowa dofinansowania z powodu niekompletnego wniosku. jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś nie uzupełniłPCPR pisze:Dokładnie!!! A tabela o wcześniejszych dofinansowaniach - NIKT nie ma jej wypełnionej. Siedzę i grzebię w segregatorach z poprzednich lat.![]()
p.s. masz jakiś interes w tym żeby dostali kasę?? jak nie to daj sobie spokójchyba że masz nie zły dodatek za pracę z AS