AS-wystąpienie - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 lut 2015, 9:12

W tym roku niby w AS nie ma (przynajmniej na razie, bo napisali, że może się później coś zmieni) części zadań z inwestycyjnych, ale na wystąpieniu przy wnioskowanej kwocie są te zadania wpisane. Wnioskujecie więc o wyższe kwoty, w razie gdyby później miały być A1, B1, C1, czy tylko na C2, C3, C4?
PCPR

Napisano: 09 lut 2015, 9:15

My mamy informację z Oddziału żeby wnioskować na wszystkie zadania, więc być może w ciągu roku uruchomią te zadania.
malena

Napisano: 09 lut 2015, 9:20

U nas z kolei odpisali, iż cytuje: ,,Kierunki dla roku 2015 zostały określone więc proszę o wystąpienie tylko w zakresie realizowanych obszarów".
Majka101

Napisano: 09 lut 2015, 12:20

W naszym Mazowieckim oddziale w/s zapotrzebowania otrzymaliśmy info nastepujące:

"W 2015 roku, z uwagi na ograniczenia w finansowaniu ze środków PFRON wydatków inwestycyjnych, realizowanych będzie 7 z 11 zadań przewidzianych programem.
W przypadku pojawienia się możliwości zwiększenia środków inwestycyjnych na realizację programu, Zarząd PFRON może skorzystać z zasady wyrażonej w rozdziale VII ust. 6 programu, która pozwala modyfikować dokument pn. „Kierunki działań (…)”, co pozwoli w terminie późniejszym uruchomić realizację kolejnej formy/ kolejnych form wsparcia.

W związku z powyższym uprzejmie proszę o złożenie zapotrzebowania na wszystkie obszary objęte programem. "
Marzanka

Napisano: 09 lut 2015, 13:58

A to my jeszcze takiego pisma nie dostaliśmy. Informacje tylko ze strony miałam, ale dzwoniłam do PFRON i też dowiedziałam się, żeby wpisywać wszystko, aczkolwiek jak będą dodatkowe pieniądze, to prawdopodobnie będą zrobione aktualizacje.
PCPR

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x