Program wyrównywania róznic między regionami II - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 09 lut 2015, 15:16

Ma ktoś już jakieś wieści czy będzie realizowany w 2015 roku?
gava
Praktykant
Od: 23 sty 2015, 14:10
Zajmuję się:

Napisano: 10 lut 2015, 9:06

Na razie jeszcze cisza. Szczerze...mogłoby nie być, bo już nie ogarniam: algorytmowe, As, sekretariat, perspektywa zmian personalnych... :x
PCPR

Napisano: 10 lut 2015, 9:22

ja też liczę że nie będzie, mam właściwie cała społeczną + AS, i wyrównywanie różnic. A wyrównywaniem różnic zawsze najwięcej problemu i stresu.
gava
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 10 lut 2015, 10:27

a ogarnia ktoś z was Powiatowy Program na Rzecz Osób Niepełnosprawnych. Muszę w ramach tzw. wolnego czasu pisać sprawozdanie i nowy program na kolejne lata....Plus to wszystko o czym piszecie :)
niky

Napisano: 10 lut 2015, 11:15

Też to mam. Wiesz, co robię ze sprawozdaniem? Wysyłam listy do wszelkich możliwych urzędów, stowarzyszeń, szkół, fundacji, jakie tylko znalazłam w powiecie i piszę, ze zgodnie z ustawą ble, ble, ble powiat zobowiązany jest udostępnić na potrzeby (...) sprawozdanie roczne z realizacji (...) i że chcąc całościowo zobrazować działania wielu instytucji z terenu naszego powiatu, zwracam się z prośbą o przesłanie danych. Dołączam program (albo i nie). Później otrzymuję od większości jakieś info i bardzo "ogólnikowo - opisowo" odsyłam.
PCPR

Napisano: 10 lut 2015, 11:17

Aaaa, oprócz tych wszystkich zadań, w ramach "awansu" zostałam jeszcze członkiem społecznej rady ds ON ;)
PCPR

Napisano: 10 lut 2015, 11:31

widzę że wszędzie tak wesoło jak u nas z zakresem obowiązków :D
gava
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 10 lut 2015, 13:21

Dzięki za info :) sprawozdanie piszę w miarę sprawnie ale kiedy znaleźć czas na pisanie nowego programu? chyba znajdę go w okrojonym Asie ;)
Niky

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x