Witam, czy ktoś już wypłacał dodatek jednorazowy z FP dla asystenta? , dzwoniłam do UW i powiedziano, że jeśli mamy środki własne to pokryć koszty pracodawcy z własnych. W umowie jest napisane, że jest to dodatek do wynagrodzenia, a nie dodatek specjalny, więc pytanie czy można wypłacić cały czy 40% tak jak przy dodatku specjalnym?. I jeszcze mam pytanie jak przyjąć w OPS DOTACJE 22385585504 paragraf 2030. Bardzo proszę o pomoc bo już mam mętlik w głowie, do tej pory miałam poza budżetem, ale teraz ma iść przez budżet. Bardzo dziękuję za jakie kolwiek wskazówki. Pozdrawiam
Witam, czy nikt z Was jeszcze tego nie wypłacał?, a może ktoś zrobił to inaczej, bardzo proszę o podpowiedzi w tym temacie, będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź jak to zrobic z pozycji OPS
ja dałam na 85504-2690 po dochodach a po wydatkach dotację rozbiłam na 85504-4010, 4110, 4120 wychodzi że dostanie dodatku brutto 1.420,58. czemu niby jeszcze my mamy do tego dokładać.
Dziękuję bardzo za odpowiedź, ja też dałam po dochodach 2690, po rozmowie ze skarbnikiem, a wydatki na 4010 1700 zł, pochodne z własnych bo mialam środki. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź na moje zapytanie. Pozdrawiam serdecznie.