BARIERY ARCHITEKTONICZNE - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 29 maja 2013, 14:07

Witam, mam pytanie jak u Was przebiega realizacja udzielania dofinansowania np. na dostosowanie łazienek dla ON? czy wymagacie szczegółowych kosztorysów: u nas osoba składa kosztorys, następnie budowlaniec weryfikuje i na tej podstawie sporządzamy umowę. Jak ta sprawa wygłada u Was prosze o odpowiedź
~kate

Napisano: 29 maja 2013, 14:17

tak wymagamy szczegółowych kosztorysów i też budowlaniec analizuje, chyba że proste zadanie np. sam zakup uchwytów dla on to wtedy nie wymagamy kosztorysu
~pcpr

Napisano: 29 maja 2013, 15:13

My też tak realizujemy to zadanie.
~ŁG

Napisano: 29 maja 2013, 15:28

A OSOBY SAME sobie osób, które robią im kosztorysy czy Wy im podajecie namiary? u nas są wiecznie jakieś problemy bo niektóre osoby nie mogą znależć wykonawców i wtedy sie wkurzają na nas i jak zwykle najgorsi jesteśmy
~kate

Napisano: 29 maja 2013, 15:35

ja mam wywieszona listę kosztorysantów (z lat ubiegłych) na tablicy z adnotacją że wybór należy do wnioskodawcy
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 29 maja 2013, 15:48

ALE LISTE WSZYSTKICH, KTÓRZY DOBRZE WYKONYWALI i z którymi Wam się dobrze współpracowało czy tych gorszych też?
~kate

Napisano: 29 maja 2013, 15:51

my informujemy, że wybór należy do wnioskodawcy i że to oni sami szukają wykonawców i kosztorysantów ale na prośbę podajemy namiary na takich co mamy i znamy
~pcpr

Napisano: 29 maja 2013, 15:52

my niefaworyzujemy nikogo ale tych co były problemy to raczej unikamy ;)
~pcpr

Napisano: 29 maja 2013, 15:54

Ja raz podałam nazwy różnych firm. Sprawa trafiła do sądu. Od tamtej pory już nie pomagam. Trudno. Dostałam po głowie.
~ŁG

Napisano: 29 maja 2013, 15:58

do mnie dziś włąsnie ON zadzwoniła i jak nie chciałam jej podac namiarów (termin zlożenia kosztorysu dziś upływa) to powiedziała ze to jest mój cyt. ,,.........y obowiązek\",za co biore pieniadze i że zainteresuje tym media
~kate

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x