Witam, mam pytanie jak u Was przebiega realizacja udzielania dofinansowania np. na dostosowanie łazienek dla ON? czy wymagacie szczegółowych kosztorysów: u nas osoba składa kosztorys, następnie budowlaniec weryfikuje i na tej podstawie sporządzamy umowę. Jak ta sprawa wygłada u Was prosze o odpowiedź
tak wymagamy szczegółowych kosztorysów i też budowlaniec analizuje, chyba że proste zadanie np. sam zakup uchwytów dla on to wtedy nie wymagamy kosztorysu
A OSOBY SAME sobie osób, które robią im kosztorysy czy Wy im podajecie namiary? u nas są wiecznie jakieś problemy bo niektóre osoby nie mogą znależć wykonawców i wtedy sie wkurzają na nas i jak zwykle najgorsi jesteśmy
my informujemy, że wybór należy do wnioskodawcy i że to oni sami szukają wykonawców i kosztorysantów ale na prośbę podajemy namiary na takich co mamy i znamy
do mnie dziś włąsnie ON zadzwoniła i jak nie chciałam jej podac namiarów (termin zlożenia kosztorysu dziś upływa) to powiedziała ze to jest mój cyt. ,,.........y obowiązek\",za co biore pieniadze i że zainteresuje tym media