ja napisałam do Sygnity zapytanie o możliwość dodania tego nowego biura i Sygnity mi odpowiedziało, że aktualnie nie ma odpowiedniego interfejsu API po stronie Bisnode mBIG S.A . Ale nie określili terminu udostępnienia funkcjonalności. Tak więc na razie dodaję dłużników do 5 biur.Kasiulaaa88 pisze: 08 lip 2020, 9:56 hej powiedzcie mi jak sie wpisuje tych dłużników do tego biura? pracuję na SYGNITY ale widzę że nadal nie ma tego BIG-a. Zakładać tam konto czy jakoś inaczej się to przesyła?
Bisnode BIG
- Ewela77
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Bisnode BIG
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
-
- Referent
- Zajmuję się: SW/ŚW/FA
- Kontakt:
jak wygenerowac ten plik csv z programu SYGNITY zeby wysłać do tego BISNODE?
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DO, DW, ŹC, DE, CP ...
- Kontakt:
ja zarejestrowałam dziś Gminę. Wchodzisz na bisnode mBIG - załóż konto - obsługa firm i sądów - instytucje i sądy. Wypełniasz, czekasz na emaila zwrotnego z loginem do konta, zmieniasz hasło i możesz przesyłać plik z danymi dłużników.Ewasjana pisze: 20 lip 2020, 10:37 czyli szukam bisnode i w pierwszej kolejności piszę im maila że chcę robić przesyły i się odezwą?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DO, DW, ŹC, DE, CP ...
- Kontakt:
nie, na nemezisie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
ja również pracuję na Sygnity. założyłam konto na bisnode BIG, ale nie przesyłam bo nie wiem jak to zrobić
-
- Referent
- Zajmuję się: SW/ŚW/FA
- Kontakt:
ja tez korzystam z SYGNITY, zarejestrowałam swój OPS ale nie wiem skąd ten plik pozyskać? może ktoś pracując na SYGNITY już to zrobił?nowaa pisze:ja również pracuję na Sygnity. założyłam konto na bisnode BIG, ale nie przesyłam bo nie wiem jak to zrobić
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Od wczoraj nie mogę się zalogować do bisnode. Mają jakieś problemy techniczne...
- młodszyreferent96
- Referent
- Zajmuję się: mł. referent ds. obsługi Programu Rodzina 500+ i świadczeń z funduszu alimentacyjnego
- Kontakt:
Podbijam pytanie, ponieważ niedawno również założyłam tam konto. Również pracuje na Sygnity.Kasiulaaa88 pisze: 22 lip 2020, 7:31ja tez korzystam z SYGNITY, zarejestrowałam swój OPS ale nie wiem skąd ten plik pozyskać? może ktoś pracując na SYGNITY już to zrobił?nowaa pisze:ja również pracuję na Sygnity. założyłam konto na bisnode BIG, ale nie przesyłam bo nie wiem jak to zrobić
Oprócz Bisnode BIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
co dalej z postępowaniem
zawiadomienie na komisariat policji
Zmiana wysokości alimentów od 25.06.2019r. ile się należy za czerwiec ??
Spłata zadłużenia FA
unieważnienie decyzji do SKO
kurator osoby nieobecnej zapoznanie z aktami
zaprzeczenie ojcostwa i zwrot FA
Błąd w wyroku dotyczącym uchylenia obowiązku alimentacyjnego
SKŁAD RODZINY, CZY DOBRZE?
Rozłożenie na raty nienależnie pobrany fundusz alimetacyjny
stary dłużnik
Decyzja odmowna
szkoła wieczorowa w weekendy
postepowanie wobec dłużnika
Robiliście kiedyś wezwani do dłużnika?