Bisnode BIG

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Bisnode BIG

Post autor: Ewela77 »

Kasiulaaa88 pisze: 08 lip 2020, 9:56 hej powiedzcie mi jak sie wpisuje tych dłużników do tego biura? pracuję na SYGNITY ale widzę że nadal nie ma tego BIG-a. Zakładać tam konto czy jakoś inaczej się to przesyła?
ja napisałam do Sygnity zapytanie o możliwość dodania tego nowego biura i Sygnity mi odpowiedziało, że aktualnie nie ma odpowiedniego interfejsu API po stronie Bisnode mBIG S.A . Ale nie określili terminu udostępnienia funkcjonalności. Tak więc na razie dodaję dłużników do 5 biur.
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
Kasiulaaa88
Referent
Zajmuję się: SW/ŚW/FA
Kontakt:

Post autor: Kasiulaaa88 »

jak wygenerowac ten plik csv z programu SYGNITY zeby wysłać do tego BISNODE?
gonia789
Referent
Zajmuję się: ŚR, FA, DO, DW, ŹC, DE, CP ...
Kontakt:

Post autor: gonia789 »

Ewasjana pisze: 20 lip 2020, 10:37 czyli szukam bisnode i w pierwszej kolejności piszę im maila że chcę robić przesyły i się odezwą?
ja zarejestrowałam dziś Gminę. Wchodzisz na bisnode mBIG - załóż konto - obsługa firm i sądów - instytucje i sądy. Wypełniasz, czekasz na emaila zwrotnego z loginem do konta, zmieniasz hasło i możesz przesyłać plik z danymi dłużników.
Ewasjana
Podinspektor
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: Ewasjana »

pracujesz na sygnity?
Bk
gonia789
Referent
Zajmuję się: ŚR, FA, DO, DW, ŹC, DE, CP ...
Kontakt:

Post autor: gonia789 »

Ewasjana pisze: 21 lip 2020, 14:50 pracujesz na sygnity?
nie, na nemezisie
nowaa
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: nowaa »

ja również pracuję na Sygnity. założyłam konto na bisnode BIG, ale nie przesyłam bo nie wiem jak to zrobić
Kasiulaaa88
Referent
Zajmuję się: SW/ŚW/FA
Kontakt:

Post autor: Kasiulaaa88 »

nowaa pisze:ja również pracuję na Sygnity. założyłam konto na bisnode BIG, ale nie przesyłam bo nie wiem jak to zrobić
ja tez korzystam z SYGNITY, zarejestrowałam swój OPS ale nie wiem skąd ten plik pozyskać? może ktoś pracując na SYGNITY już to zrobił?
ann53
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ann53 »

Od wczoraj nie mogę się zalogować do bisnode. Mają jakieś problemy techniczne...
młoda

Post autor: młoda »

Ja przed chwilą przesyłałam pliki do Bosnode, wszystko u nich działa
Awatar użytkownika
młodszyreferent96
Referent
Zajmuję się: mł. referent ds. obsługi Programu Rodzina 500+ i świadczeń z funduszu alimentacyjnego
Kontakt:

Post autor: młodszyreferent96 »

Kasiulaaa88 pisze: 22 lip 2020, 7:31
nowaa pisze:ja również pracuję na Sygnity. założyłam konto na bisnode BIG, ale nie przesyłam bo nie wiem jak to zrobić
ja tez korzystam z SYGNITY, zarejestrowałam swój OPS ale nie wiem skąd ten plik pozyskać? może ktoś pracując na SYGNITY już to zrobił?
Podbijam pytanie, ponieważ niedawno również założyłam tam konto. Również pracuje na Sygnity.
ODPOWIEDZ