błąd w karcie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

błąd w karcie

Post autor: anetag »

Przy wprowadzaniu wniosku w imieniu dziecka zgubiłam jedną literę, karty już przyszły wiem że mam ją anulować i potem co zamówić duplikat czy jak, i kto za to będzie płacił
J23

Re: błąd w karcie

Post autor: J23 »

Musisz anulować kartę tylko jako powód anulowania karty musisz podać korekta karty, poprawić błąd i wtedy będziesz mogła zamówić ponownie kartę
aaaa

Post autor: aaaa »

Tylko może ktoś podpowie jak poprawić dane w karcie jak już anulowałam kartę bo nie widzę takiej opcji??
Cristov
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Cristov »

Jak już anulujesz kartę, wtedy wchodzisz w daną rodzinę i będziesz miała możliwość edycji danych na tej anulowanej karcie. Korygujesz dane i zamawiasz kartę ponownie z właściwymi danymi.
KKaassiiaa

Post autor: KKaassiiaa »

mam podobną sytuację i można tylko edytować dane wnioskującej osoby a nie dane z karty
Cristov
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Anulowałaś kartę podając powód w polu wyboru "korekta danych"?
KKaassiiaa

Post autor: KKaassiiaa »

dokładnie tak zrobiłam. Dzwoniłam do administratora KDR i powiedziała że jutro będzie możliwość edytowania anulowanej karty i ponowne wysłanie.
EwelinaWi

Post autor: EwelinaWi »

Mam taką samą sytuację, w tym momencie nie ma opcji edycji błędnych danych na członkach rodziny. W takim razie pozostaje czekać do jutra.
Pozdrawiam
Cristov
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Widocznie coś tam pokombinowali, dokładnie w taki sposób korygowałem dane na kartach u siebie i kiedyś działalo. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ