Sprawozdanie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Kasia80

Sprawozdanie

Post autor: Kasia80 »

Witam wszystkich
Podpowiedzcie proszę co należy uwzględnić w sprawozdaniu w rubryce- wydatki na realizację programu / Dochody budżetu państwa, czy winny się tam znaleźć faktyczne wydatki czyli np szkolenia druki i koszty wprowadzania wniosków czyli jeśli miałam 10 wniosków to mnożę liczbę wniosków x 8 zł 93 gr i właśnie tą kwotę wpisuję w rubryce wydatki na realizację programu / Dochody budżetu państwa? Masło maślane ale mam nadzieję że jakiś ktoś mi pomoże. Z góry pięknie dziękuję
gość5

Re: Sprawozdanie

Post autor: gość5 »

ja bede wpisywać liczba wniosków x 8,93
Martini
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Martini »

CAS sam podaje odpowiednią kwotę. Trzeba tylko "przeliczyć komórki sprawozdania"
buźka

Post autor: buźka »

a co w przypadku jak jeszcze nie mam podobszaru do kdr i nie widzę żadnego sprawozdania?
urzędnik

Post autor: urzędnik »

Musisz zadzwonić do administratora wojewódzkiego i on nada Ci uprawnienia.
magnolia

Post autor: magnolia »

Najgorsze, że wiersz 1. oraz wiersz 1.1. są nieaktywne (są to wiersze sumujące) i jeżeli w wierszu 1.1.1. wpiszemy liczbę np. 20 to on automatycznie w pierwszych 2 wierszach wstawia taką samą liczbę. a przecież liczba wniosków złożonych (wiersz 1) nie zawsze będzie równała się liczbie wniosków zakończonych wydaniem karty (wiersz 1.1) np. ktoś złożył wniosek w ostatnim dniu sierpnia czyli końcowego okresu tego sprawozdania, a karta będzie wydana dopiero we wrześniu. wiem, że w CAS ukazała się informacja, że chodzi tu o wnioski zakończone fizycznym wydaniem stronie karty ale w takiej sytuacji treść wiersza 1. powinna być inaczej sformułowana
Martini
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Martini »

Ja na szczęście nie mam problemu, bo liczba złożonych wniosków u mnie zakończyła się wydaniem karty. Ale inni mogą mieć problem...
ODPOWIEDZ